Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegantni Mesarji ekstream
Normal Tactiek Ekstream
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 49.6
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Predilă de bal. Predilă passt de bal zonder na te denken. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota schiet op doel. Zupan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:1

8e minuut.
Javornik met een sublieme pass. Klungelig pakt Hojnik de bal. Runiahue rent richting de bal. Runiahue geeft de bal voor. Chatzipanagis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Werner rent richting de bal. Werner speelt de bal door. Predilă heeft problemen om de bal te vangen. Predilă speelt de bal door. Runiahue geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:2

14e minuut.
Suurpere geeft een hoge lob. Werner is nu in balbezit. Werner probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:3

15e minuut.
Urlep bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota geeft een hoge lob. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Zupan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Werner is nu in balbezit. Werner speelt de bal door. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis schiet op doel. Zupan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:4

19e minuut.
Vodopivec geeft een hoge lob. Inworp. Werner met een snelle inworp. Predilă rent richting de bal. Predilă geeft een lange en hoge pass. Zupan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:5

21e minuut.
Rupnik kan de bal niet met de borst controleren. Werner is nu in balbezit. Werner passt de bal zonder na te denken. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Zupan trapt de bal weg. Werner kopt de bal weg. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis passt de bal in één keer door. Lisota is nu in balbezit. Lisota schiet op doel. Zupan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:6

26e minuut.
Predilă geeft een lange en hoge pass. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota geeft de bal voor. Klungelig pakt Chatzipanagis de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:7

27e minuut.
Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Werner geeft een lange en hoge pass. Lisota probeert de bal met de borst te controleren. Lisota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Werner kan de bal niet met de borst controleren. Werner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Knavs de bal. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel. Zupan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:8

35e minuut.
Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Werner met een sublieme pass. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Zupan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:9

38e minuut.
Zupan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runiahue met een snelle inworp. Predilă rent richting de bal. Predilă met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Lisota rent richting de bal. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Knavs probeert de bal aan de voet te houden. Lisota is nu in balbezit. Lisota draait met de bal, schiet en ... Vodopivec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Runiahue zal de hoekschop nemen. Werner rent richting de bal. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rupnik onderschept slim de pass. Rupnik probeert naar een medespeler te passen. Werner speelt de bal door. Klungelig pakt Chatzipanagis de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Hojnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Runiahue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predilă geeft een lange en hoge pass. Lisota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantni Mesarji 82%, ekstream 18%.
Elegantni Mesarji - ekstream 0:10

47e minuut.
Runiahue verovert de bal door een tackle van achteren. Runiahue geeft de bal voor. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:11

48e minuut.
Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota speelt de bal door. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Knavs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Werner neemt de hoekschop. Chatzipanagis springt en kopt de bal. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Zupan met een sublieme pass. Runiahue kopt de bal weg. Klungelig pakt Gregorčič de bal. Lisota rent richting de bal. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis geeft de bal voor. Werner met een sublieme pass. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chatzipanagis onderschept slim de pass. Chatzipanagis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lisota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisota schiet op doel. Zupan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:12

56e minuut.
Vodopivec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue geeft een lange en hoge pass. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Javornik heeft problemen om de bal te vangen. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue passt de bal in één keer door. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft een hoge lob. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov onderschept slim de pass. Süleymanov geeft een lange en hoge pass. Zupan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisota krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Urlep rent richting de bal. Werner onderschept slim de pass. Werner speelt de bal door. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Runiahue verovert de bal door een tackle van achteren. Runiahue geeft een hoge lob. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Predilă passt de bal in één keer door. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:13

71e minuut.
Hojnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veznik is nu in balbezit. Predilă probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Werner is nu in balbezit. Werner passt de bal zonder na te denken. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue geeft de bal voor. Chatzipanagis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:14

75e minuut.
Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis passt de bal met de wreef. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă passt de bal zonder na te denken. Zupan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:15

77e minuut.
Predilă is nu in balbezit. Predilă probeert naar een medespeler te passen. Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Predilă met een sublieme pass. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:16

79e minuut.
Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Knavs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zupan met een harde bal richting middenveld. Gregorčič kopt de bal weg. Werner rent richting de bal. Werner geeft een hoge lob. Chatzipanagis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:17

84e minuut.
Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik geeft een lange en hoge pass. Predilă probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel. Zupan bokst de bal weg. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Zupan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:18

86e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Chatzipanagis onderschept slim de pass. Chatzipanagis passt de bal met de wreef. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Zupan bokst de bal weg. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Predilă kan de bal niet met de borst controleren. Predilă met een sublieme pass. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Werner met een snelle inworp. Predilă met een sublieme pass. Lisota is nu in balbezit. Lisota draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Knavs de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - ekstream 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantni Mesarji 79%, ekstream 21%.
Elegantni Mesarji - ekstream 0:19