Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Gigantes CA Cibaeños
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Mejía haalt uit met een fantastische trap. Araújo probeert naar een medespeler te passen. Ortega kopt de bal weg. Mejía is nu in balbezit. Mejía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Curiel geeft de bal voor. Inworp. Estévez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Curiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alcázar de bal. Osuna rent richting de bal. Mejía rent richting de bal. Mejía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ortega met een snelle inworp. Cordero rent richting de bal. Cordero geeft een hoge lob. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft de bal voor. Alcázar is nu in balbezit. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carrasco geeft de bal voor. Inworp. Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Gigantes 74%, CA Cibaeños 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patos Gigantes - CA Cibaeños 0:0

57e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Morales rent richting de bal. Mejía onderschept slim de pass. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - CA Cibaeños 0:1

81e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo passt de bal met de wreef. Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Gigantes 53%, CA Cibaeños 47%.
Patos Gigantes - CA Cibaeños 0:1