Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cordiams Infamous Guards
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Duco geeft een lange en hoge pass. Galauran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lumbang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baybay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baybay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordiams - Infamous Guards 0:1

19e minuut.
Garayblas passt de bal met de wreef. Baybay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baybay passt de bal met de wreef. Lao rent richting de bal. Lao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sanz trapt de bal weg van het doel. Concepción rent richting de bal. Galauran verovert de bal door een tackle van achteren. Gapud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cordiams - Infamous Guards 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cordiams 49%, Infamous Guards 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cordiams - Infamous Guards 1:1

56e minuut.
Binaoro rent richting de bal. Binaoro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batuyong de bal. Racelis is nu in balbezit. Racelis draait met de bal, schiet en ... Daclan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batuyong met een harde bal richting middenveld. Hinayon kopt de bal weg. Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Garayblas met een sublieme pass. Copon rent richting de bal. Met opzet legt Lao zijn tegenspeler op de grond. Lao krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Garayblas onderschept slim de pass. Garayblas speelt de bal door. Baybay met een sublieme pass. Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lao schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Garayblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalguim verovert de bal door een tackle van achteren. Garayblas begaat een overtreding. Garayblas krijgt een gele kaart. Macalguim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baitan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Luyaben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gapud is nu in balbezit. Gapud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordiams - Infamous Guards 2:1

76e minuut.
Racelis verovert de bal door een tackle van achteren. Racelis haalt uit met een fantastische trap. Batuyong kopt de bal weg. Racelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Racelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordiams - Infamous Guards 3:1

80e minuut.
Manlansing bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlansing passt de bal zonder na te denken. Racelis rent richting de bal. Gapud rent richting de bal. Gapud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cordiams 41%, Infamous Guards 59%.
FC Cordiams - Infamous Guards 3:1