Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silanggang Snakes Davao Aguilas F.C.
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Tiberino rent richting de bal. Bảo Sơn is nu in balbezit. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... Aplaon bokst de bal weg.

10e minuut.
Ilag geeft de bal voor. Sarigumba rent richting de bal. Sarigumba met een sublieme pass. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:1

27e minuut.
Alanunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiberino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:2

37e minuut.
Sarigumba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hernández González de bal. Hernández González passt de bal in één keer door. Tiberino rent richting de bal. Tiberino draait met de bal, schiet en ... Aplaon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:3

38e minuut.
Tamo met een sublieme pass. Daar is Liboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liboon probeert naar een medespeler te passen. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiberino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:4

41e minuut.
Bảo Sơn met een sublieme pass. Hernández González met een sublieme pass. Bảo Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. Rabanal probeert de bal aan de voet te houden. Aplaon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bảo Sơn probeert naar een medespeler te passen. Haeldermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalta is nu in balbezit. Navalta geeft een hoge lob. Bảo Sơn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Sarmento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiberino is nu in balbezit. Tiberino passt de bal met de wreef. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Snakes 72%, Davao Aguilas F.C. 28%.
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:4

47e minuut.
Cacdac rent richting de bal. Hernández González onderschept slim de pass. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:5

48e minuut.
Tiberino rent richting de bal. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González geeft de bal voor. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:6

49e minuut.
Tiberino geeft een hoge lob. Cacdac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacdac met een sublieme pass. Klungelig pakt Bảo Sơn de bal. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:7

50e minuut.
Tamo speelt de bal door. Liboon rent richting de bal. Bảo Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:8

55e minuut.
Haeldermans probeert naar een medespeler te passen. Sarigumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigumba passt de bal in één keer door. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel. Aplaon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Liboon rent richting de bal. Sarigumba onderschept slim de pass. Sarigumba probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aplaon probeert naar een medespeler te passen. Haeldermans kopt de bal weg. Tiberino is nu in balbezit. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:9

61e minuut.
Sarigumba verovert de bal door een tackle van achteren. Sarigumba speelt de bal door. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... Aplaon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:10

67e minuut.
Ilag bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilag geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hernández González de bal. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sarigumba speelt de bal door. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tiberino de bal. Tiberino passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hernández González speelt de bal door. Rabanal is nu in balbezit. Tiberino verovert de bal door een tackle van achteren. Tiberino haalt uit met een fantastische trap. Aplaon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:11

77e minuut.
Sarigumba met een sublieme pass. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiberino haalt uit met een fantastische trap. Aplaon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:12

77e minuut.
Tamo speelt de bal door. Liboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn onderschept slim de pass. Daar is Tiberino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiberino haalt uit met een fantastische trap. Aplaon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernández González is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:13

86e minuut.
Tamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigumba verovert de bal door een tackle van achteren. Sarigumba passt de bal in één keer door. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... Aplaon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Snakes 84%, Davao Aguilas F.C. 16%.
Silanggang Snakes - Davao Aguilas F.C. 0:13