Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KuPoN SK Zonguldak FK
kuponn Tactiek Zonguldak
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Yoğun rent richting de bal. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farfán krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Irimescu rent richting de bal. Nemətov onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Farfán ... Strafschop! Nemətov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemətov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Falsoni bokst de bal weg. Ramalho is nu in balbezit. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov schiet op doel. Falsoni bokst de bal weg.

25e minuut.
Barrichello verovert de bal door een tackle van achteren. Barrichello passt de bal met de wreef. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Falsoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Zonguldak FK 0:1

36e minuut.
Nemətov rent richting de bal. Farfán begaat een overtreding. Nemətov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goulding zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nemətov rent richting de bal. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 41%, Zonguldak FK 59%.
KuPoN SK - Zonguldak FK 0:1

56e minuut.
Məmmədli passt de bal in één keer door. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal in één keer door. Daar is Nemətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemətov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Al Jahouri is nu in balbezit. Merunka verovert de bal door een tackle van achteren. Merunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Zonguldak FK 0:2

66e minuut.
Kun geeft de bal voor. Klungelig pakt Merunka de bal. Al Jahouri met een sublieme pass. Barthels rent richting de bal. Barthels geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Guimarães rent richting de bal. Barthels is nu in balbezit. Haralambie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Haralambie moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haralambie schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 40%, Zonguldak FK 60%.
KuPoN SK - Zonguldak FK 0:2