Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Turks Kapadokya
433 Tactiek Antrenman
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 24.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Markov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markov met een sublieme pass. Frunda rent richting de bal. Frunda geeft een hoge lob. Gustavinho krijgt zijn hoofd ertegen. Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 1:0

4e minuut.
Turcinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcinovich geeft een hoge lob. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ... Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 2:0

7e minuut.
Frunda passt de bal zonder na te denken. Özbakan probeert naar een medespeler te passen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een lange en hoge pass. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 3:0

15e minuut.
Juan rent richting de bal. Gustavinho verovert de bal door een tackle van achteren. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 4:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mihail niet meer kan verder spelen. Cano komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Juan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szkudelski geeft de bal voor. Gustavinho springt en kopt de bal. Cano bokst de bal weg. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 5:0

22e minuut.
Markov passt de bal zonder na te denken. Frunda probeert naar een medespeler te passen. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Markov rent richting de bal. Özbakan rent richting de bal. Özbakan probeert naar een medespeler te passen. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chabot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hagen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Burton heeft problemen om de bal te vangen. Burton passt de bal met de wreef. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 6:0

28e minuut.
Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szkudelski de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 7:0

30e minuut.
Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski speelt de bal door. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 8:0

31e minuut.
Gustavinho rent richting de bal. Amorusi is nu in balbezit. Gustavinho verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski passt de bal in één keer door. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 9:0

35e minuut.
Gustavinho onderschept slim de pass. Gustavinho speelt de bal door. Klungelig pakt Szkudelski de bal. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski schiet op doel. Cano probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho schiet op doel. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 10:0

38e minuut.
Burton speelt de bal door. Arsenault probeert naar een medespeler te passen. Frunda probeert de bal aan de voet te houden. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gustavinho de bal. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Arsenault speelt de bal door. Markov rent richting de bal. Markov passt de bal met de wreef. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski speelt de bal door. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 12%, Kapadokya 88%.
Young Turks - Kapadokya 10:0

47e minuut.
Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski speelt de bal door. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 11:0

48e minuut.
Markov passt de bal met de wreef. Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault probeert naar een medespeler te passen. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho schiet op doel. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Hagen geeft een hoge lob. Frunda is nu in balbezit. Frunda met een sublieme pass. Daar is Kloskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloskowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Turcinovich met een snelle inworp. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski geeft een lange en hoge pass. Gustavinho krijgt zijn hoofd ertegen. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 12:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szkudelski met een sublieme pass. Daar is Gustavinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 13:0

56e minuut.
Kabak is nu in balbezit. Markov verovert de bal door een tackle van achteren. Markov speelt de bal door. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Szkudelski verovert de bal door een tackle van achteren. Szkudelski probeert naar een medespeler te passen. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Szkudelski heeft problemen om de bal te vangen. Szkudelski geeft een lange en hoge pass. Kabak is nu in balbezit. Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mackiewicz passt de bal met de wreef. Inworp. Turcinovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Frunda passt de bal in één keer door. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 14:0

66e minuut.
Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloskowski geeft een hoge lob. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 15:0

67e minuut.
Burton met de inworp. Kloskowski speelt de bal door. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 16:0

68e minuut.
Elbistanlı geeft de bal voor. Inworp. Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Turcinovich passt de bal met de wreef. Kloskowski rent richting de bal. Markov is nu in balbezit. Markov geeft een hoge lob. Gustavinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 17:0

73e minuut.
Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Juan passt de bal met de wreef. Markov is nu in balbezit. Markov geeft een hoge lob. Gustavinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Szkudelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szkudelski passt de bal zonder na te denken. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 18:0

80e minuut.
Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski passt de bal met de wreef. Gustavinho heeft problemen om de bal te vangen. Gustavinho schiet op doel. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 19:0

81e minuut.
Burton met de inworp. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski met een sublieme pass. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 20:0

83e minuut.
Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski passt de bal zonder na te denken. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski passt de bal met de wreef. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 21:0

90e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda met een sublieme pass. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Kapadokya 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 8%, Kapadokya 92%.
Young Turks - Kapadokya 22:0