Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Four Twenty FC Paka Jabłoniaka
ave Tactiek moja 433
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.2 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Porcel geeft een lange en hoge pass. Grulski kopt de bal weg. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak onderschept slim de pass. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 0:1

8e minuut.
Hadida met een sublieme pass. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft de bal voor. Kierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 1:1

14e minuut.
Zian verovert de bal door een tackle van achteren. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak passt de bal zonder na te denken. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cerovina rent richting de bal. Reverte verovert de bal door een tackle van achteren. Reverte probeert naar een medespeler te passen. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu geeft een hoge lob. Karbowiak kopt de bal weg. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antonescu zal de hoekschop nemen. Hawryszczak kopt de bal weg. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức bokst de bal weg.

35e minuut.
Quang Ánh speelt de bal door. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft de bal voor. Kierski is nu in balbezit. Kierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 53%, Paka Jabłoniaka 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 1:1

46e minuut.
Hawryszczak speelt de bal door. Grulski rent richting de bal. Grulski geeft een lange en hoge pass. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Giernatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Raffo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giernatowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giernatowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muchowiecki is nu in balbezit. Hawryszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 1:2

61e minuut.
Hoàng Khoa geeft een lange en hoge pass. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcel rent richting de bal. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski haalt uit met een fantastische trap. Kontul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tombesi de bal. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 2:2

64e minuut.
Reverte bereikt de bal nog maar net als eerste. Reverte geeft een lange en hoge pass. Vornicu is nu in balbezit. Kierski rent richting de bal. Kierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 3:2

74e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Tombesi heeft problemen om de bal te vangen. Kierski rent richting de bal. Kierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 4:2

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staczanowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Hadida onderschept slim de pass. Hadida probeert naar een medespeler te passen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hadida probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zian zijn tegenspeler op de grond. Zian krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hunter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mierzwiński geeft de bal voor. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 51%, Paka Jabłoniaka 49%.
Four Twenty FC - Paka Jabłoniaka 4:2