Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 Brasil U21
Steve Kerr 14 Tactiek BRA vs UCR
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
51.6 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Daar is Kutsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Brasil U21 0:1

6e minuut.
Zub onderschept slim de pass. Firmino is nu in balbezit. Zub begaat een overtreding. Zub krijgt een gele kaart. Firmino raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarpeli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pedroso kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rosendo rent richting de bal. Rosendo passt de bal met de wreef. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli geeft een hoge lob. Dantas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo passt de bal met de wreef. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel. Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Scarpeli probeert naar een medespeler te passen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal in één keer door. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Melaschenko bokst de bal weg.

22e minuut.
Firmino rent richting de bal. Firmino met een sublieme pass. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Melaschenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Brasil U21 0:2

28e minuut.
Gorodov is nu in balbezit. Dantas is nu in balbezit. Storozhenko maakt een afschuwelijke overtreding. Storozhenko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dvirnyk rent richting de bal. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvirnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft een lange en hoge pass. Dantas probeert de bal aan de voet te houden. Rosendo rent richting de bal. Rosendo geeft de bal voor. Melaschenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Storozhenko de bal onder controle te krijgen. Melaschenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lemishko rent richting de bal. Dantas onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zub kopt de bal weg. Klungelig pakt Firmino de bal. Firmino geeft een hoge lob. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Melaschenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 62%, Brasil U21 38%.
Ukraina U21 - Brasil U21 0:2

47e minuut.
Rosendo probeert naar een medespeler te passen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas passt de bal met de wreef. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso schiet op doel. Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dantas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dicá komt het veld opgelopen. Kirsanov komt het veld opgelopen. Prodan komt het veld opgelopen. Rosa komt het veld opgelopen. Nedilko komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvirnyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrosio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalmaz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Buitenspel voor Dalmaz. Goede buitenspelval van de verdediging. Prodan neemt vlug de vrije trap. Dvirnyk kopt de bal weg. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zagalo komt het veld opgelopen. Tchernets` komt het veld opgelopen. Kastorny komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zub raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

81e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodan. Dicá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dicá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gorodov de bal. Pedroso is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Brasil U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 53%, Brasil U21 47%.
Ukraina U21 - Brasil U21 0:3