Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vidovers FC korona_mks
Bagry Tactiek ble
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Lăzărescu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saavedra Muñoz zal de hoekschop nemen. Cravero is nu in balbezit. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Csákányi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saavedra Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra Muñoz passt de bal in één keer door. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero haalt uit met een fantastische trap. Pulvirenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gálvölgyi onderschept slim de pass. Daar is Csákányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákányi probeert naar een medespeler te passen. Cravero is nu in balbezit. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kajzerka passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintér met de inworp. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ociesa is nu in balbezit. Saygınbay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ociesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ociesa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 1:0

32e minuut.
Ejtminowicz speelt de bal door. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu onderschept slim de pass. Cravero heeft problemen om de bal te vangen. Cravero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra Muñoz met de inworp. Cravero is nu in balbezit. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Saygınbay passt de bal met de wreef. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Toàn rent richting de bal. Toàn passt de bal in één keer door. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Galeoni verovert de bal door een tackle van achteren. Galeoni speelt de bal door. Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn draait met de bal, schiet en ... Ruiz Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 42%, korona_mks 58%.
Vidovers FC - korona_mks 1:0

52e minuut.
Csákányi kopt de bal weg. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz speelt de bal door. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 2:0

54e minuut.
Toàn speelt de bal door. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero begaat een overtreding. Cravero krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ejtminowicz geeft de bal voor. Calangiu kopt de bal weg. Ranogajec is nu in balbezit. Ociesa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociesa draait met de bal, schiet en ... Pulvirenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Calangiu geeft een hoge lob. Gálvölgyi rent richting de bal. Gálvölgyi met een sublieme pass. Ociesa rent richting de bal. Ociesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lăzărescu speelt de bal door. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Toàn rent richting de bal. Toàn passt de bal met de wreef. Ruiz Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buga rent richting de bal. Buga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 2:1

78e minuut.
Heimdal rent richting de bal. Heimdal geeft een hoge lob. Buga is nu in balbezit. Buga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vidovers FC - korona_mks 2:2

86e minuut.
Nowak passt de bal in één keer door. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz passt de bal zonder na te denken. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gálvölgyi met de inworp. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak passt de bal met de wreef. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 42%, korona_mks 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vidovers FC - korona_mks 2:2