Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Wisła Trzy Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 23000
Wisła Trzy Black&White
irek Tactiek sk-
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Teaero probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas probeert naar een medespeler te passen. Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik rent richting de bal. Vicente onderschept slim de pass. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:1

14e minuut.
Salmistu passt de bal in één keer door. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas geeft de bal voor. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen. Martonyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pihlajakangas speelt de bal door. Bérczy met een sublieme pass. Salmistu speelt de bal door. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Kozik de bal. Teaero is nu in balbezit. Teaero passt de bal zonder na te denken. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moriri passt de bal met de wreef. Salmistu rent richting de bal. Salmistu passt de bal met de wreef. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kotyurgin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozik de bal. Teaero is nu in balbezit. Teaero geeft de bal voor. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Moriri rent richting de bal. Bărbat rent richting de bal. Moriri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Moriri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moriri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Martonyi trapt de bal weg. Teaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero passt de bal in één keer door. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 72%, Black&White 28%.
Wisła Trzy - Black&White 0:2

50e minuut.
Teaero verovert de bal door een tackle van achteren. Teaero probeert naar een medespeler te passen. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Martonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:3

54e minuut.
Teaero speelt de bal door. Daar is Pihlajakangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlajakangas geeft de bal voor. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Martonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:4

61e minuut.
Bărbat geeft een hoge lob. Spinelli probeert de bal aan de voet te houden. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:5

64e minuut.
Teaero is nu in balbezit. Teaero passt de bal zonder na te denken. Spinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas haalt uit met een fantastische trap. Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:6

74e minuut.
Kotyurgin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pihlajakangas met de inworp. Teaero geeft de bal voor. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Monferrino is nu in balbezit. Teaero onderschept slim de pass. Teaero met een sublieme pass. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kozik met een sublieme pass. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas passt de bal zonder na te denken. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Black&White 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 63%, Black&White 37%.
Wisła Trzy - Black&White 0:7