Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szombierki Bytom FC Wambas
Zielona Hołota Tactiek 442
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


9e minuut.
Klungelig pakt Nicotera de bal. Nicotera geeft een hoge lob. Radzikołek kan de bal niet met de borst controleren. Muntean rent richting de bal. Muntean haalt uit met een fantastische trap. Lawaree kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Karakaya de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Karakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá onderschept slim de pass. Pujol speelt de bal door. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicotera geeft een lange en hoge pass. Jacarandá kopt de bal weg. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Skubała geeft de bal voor. Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Oehrli geeft een hoge lob. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Minga rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - Wambas 0:1

24e minuut.
Dahlhuus met een sublieme pass. Castaneda rent richting de bal. Met opzet legt Nicotera zijn tegenspeler op de grond. Nicotera krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Légrády kopt de bal weg. Nicotera rent richting de bal. Nicotera speelt de bal door. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Karakaya controleert de bal met de borst. Karakaya geeft een hoge lob. Daar is Dahlhuus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlhuus geeft een hoge lob. Jacarandá krijgt zijn hoofd ertegen. Lawaree verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Légrády is nu in balbezit. Ilca is nu in balbezit. Légrády onderschept slim de pass. Marreco onderschept slim de pass. Marreco schiet op doel. Pesatori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szombierki Bytom FC 44%, Wambas 56%.
Szombierki Bytom FC - Wambas 0:1

49e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal zonder na te denken. Volovyk heeft problemen om de bal te vangen. Volovyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Karakaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muntean is nu in balbezit. Muntean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szombierki Bytom FC - Wambas 1:1

54e minuut.
Dahlhuus geeft de bal voor. Castaneda rent richting de bal. Skubała begaat een overtreding. Skubała krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Minga kopt de bal weg. Daar is Légrády, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Castaneda met de inworp. Légrády is nu in balbezit. Pujol verovert de bal door een tackle van achteren. Pujol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dahlhuus probeert naar een medespeler te passen. Skubała rent richting de bal. Skubała geeft een lange en hoge pass. Castaneda rent richting de bal. Castaneda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaneda met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. Pesatori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - Wambas 1:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihart komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Volovyk is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Volovyk neemt de hoekschop. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Takacs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaneda met een sublieme pass. Mihart rent richting de bal. Mihart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marreco kopt de bal weg. Jonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopal maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koopal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Volovyk is nu in balbezit. Volovyk geeft de bal voor. Karakaya rent richting de bal. Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała draait met de bal, schiet en ... Lawaree kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Inworp. Mądrzejewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szombierki Bytom FC 45%, Wambas 55%.
Szombierki Bytom FC - Wambas 1:2