Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS OSTR Galaxy Storm
IV Tactiek ◊Mafūba◊
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen adequate


27e minuut.
Celiński met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Celiński is nu in balbezit. Celiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kamieniarz onderschept slim de pass. Kamieniarz speelt de bal door. Bull is nu in balbezit. Bull haalt uit met een fantastische trap. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Galaxy Storm 1:0

35e minuut.
Włosek is nu in balbezit. Lizama rent richting de bal. Lizama passt de bal met de wreef. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Galaxy Storm 2:0

42e minuut.
Lipiec trapt de bal weg van het doel. Włosek met een sublieme pass. Sikhwvihilu heeft problemen om de bal te vangen. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull schiet op doel. Lipiec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 21%, Galaxy Storm 79%.
OKS OSTR - Galaxy Storm 2:0

49e minuut.
Hackembruch passt de bal zonder na te denken. Włosek rent richting de bal. Włosek heeft problemen om de bal te vangen. Włosek geeft een lange en hoge pass. Bull springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Velasco komt het veld opgelopen. Nicholas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Modu Ranele rent richting de bal. Lizama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lizama krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Revello kopt de bal weg. Włosek rent richting de bal. Yaacob tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaacob krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ghittoni passt de bal met de wreef. Włosek is nu in balbezit. Włosek passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Massana komt het veld opgelopen. Ventalló komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 19%, Galaxy Storm 81%.
OKS OSTR - Galaxy Storm 2:0