Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC Stars-Sosnowiec
Normal Tactiek mamy ich
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Moons passt de bal in één keer door. Byczyński rent richting de bal. González Cordero is nu in balbezit. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. Jerke bokst de bal weg.

8e minuut.
Tấn Phát onderschept slim de pass. Tấn Phát passt de bal in één keer door. González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ziep is nu in balbezit. Ziep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rafiq speelt de bal door. González Cordero met een sublieme pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Jerke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:1

13e minuut.
González Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. González Cordero passt de bal in één keer door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Kowalik probeert de bal aan de voet te houden. Jerke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Moons passt de bal zonder na te denken. Kowalik speelt de bal door. Moons geeft een lange en hoge pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Moons met een sublieme pass. González Cordero is nu in balbezit. González Cordero passt de bal met de wreef. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Del Piero passt de bal met de wreef. González Cordero is nu in balbezit. González Cordero met een sublieme pass. Ziep rent richting de bal. Ziep draait met de bal, schiet en ... Jerke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:2

30e minuut.
Rafiq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akman onderschept slim de pass. González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ziep rent richting de bal. Ziep schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Kowalik probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moons geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jerke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziep rent richting de bal. Ziep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:3

42e minuut.
Rafiq speelt de bal door. González Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. González Cordero speelt de bal door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq geeft een lange en hoge pass. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Bas de bal. Moons speelt de bal door. González Cordero speelt de bal door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Jerke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 50%, Stars-Sosnowiec 50%.
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:3

50e minuut.
González Cordero passt de bal met de wreef. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero passt de bal in één keer door. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep haalt uit met een fantastische trap. Jerke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero passt de bal zonder na te denken. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rafiq passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majcher de bal. Tấn Phát probeert naar een medespeler te passen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rafiq geeft een hoge lob. Del Piero kopt de bal weg. Byczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ziep rent richting de bal. Ziep haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:4

71e minuut.
González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Tấn Phát probeert de bal aan de voet te houden. Rafiq is nu in balbezit. Rafiq geeft de bal voor. Ziep maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:5

79e minuut.
Rafiq kopt de bal weg. González Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Kowalik is nu in balbezit. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moons passt de bal in één keer door. González Cordero heeft problemen om de bal te vangen. González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
González Cordero is nu in balbezit. González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep draait met de bal, schiet en ... Jerke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:6

86e minuut.
Moons rent richting de bal. Kosmal speelt de bal door. Moons geeft een lange en hoge pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 55%, Stars-Sosnowiec 45%.
Biszkopt FC - Stars-Sosnowiec 0:7