Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Buba team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20400
Buba team CRACOVIA KSC
rado Tactiek D 442
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Cordini speelt de bal door. Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt O`Neill de bal. O`Neill draait met de bal, schiet en ... Acker bokst de bal weg.

5e minuut.
Fornal onderschept slim de pass. Fornal geeft een hoge lob. Siebers rent richting de bal. Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. van Burik bokst de bal weg.

12e minuut.
Teniste geeft een lange en hoge pass. Pantović is nu in balbezit. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. van Burik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - CRACOVIA KSC 0:1

17e minuut.
van Burik trapt de bal weg van het doel. Fassetta speelt de bal door. Waligóra probeert naar een medespeler te passen. Pantović is nu in balbezit. Pantović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Waligóra speelt de bal door. Pantović is nu in balbezit. Pantović passt de bal zonder na te denken. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... van Burik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gintzburg kopt de bal weg. Repuh rent richting de bal. Belenbay begaat een overtreding. Belenbay krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Fassetta met een sublieme pass. Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović passt de bal met de wreef. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Waligóra met een sublieme pass. Pantović is nu in balbezit. Pantović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Siebers de bal onder controle te krijgen. Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Stănăşel de bal. Waligóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini begaat een overtreding. Cordini krijgt een gele kaart. Waligóra raakt geblesseerd tijdens het duel. Waligóra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peñaranda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. van Burik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 57%, CRACOVIA KSC 43%.
Buba team - CRACOVIA KSC 0:1

48e minuut.
Belenbay geeft de bal voor. Pantović kopt de bal weg. Cordini heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda schiet op doel. van Burik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka rent richting de bal. Mihułka passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... van Burik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat van Burik niet meer kan verder spelen. Albizuris komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mikuła geeft een hoge lob. Hyllsjö met een sublieme pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Acker trapt de bal weg van het doel. Fassetta speelt de bal door. Klungelig pakt Pantović de bal. Pantović draait met de bal, schiet en ... Albizuris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - CRACOVIA KSC 0:2

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albizuris met een harde bal richting middenveld. Fassetta kopt de bal weg. Pantović rent richting de bal. Pantović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hyllsjö kopt de bal weg. Gintzburg is nu in balbezit. Gintzburg probeert naar een medespeler te passen. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda passt de bal in één keer door. Fassetta speelt de bal door. Pantović is nu in balbezit. Pantović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - CRACOVIA KSC 0:3

72e minuut.
Mikuła is nu in balbezit. Mikuła geeft een hoge lob. Cunningham probeert de bal aan de voet te houden. O`Neill rent richting de bal. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Albizuris met een sublieme pass. Fassetta heeft problemen om de bal te vangen. Waligóra speelt de bal door. Pantović heeft problemen om de bal te vangen. Pantović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - CRACOVIA KSC 0:4

78e minuut.
Siebers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belenbay met de inworp. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Belenbay kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordini de bal. Pantović probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Albizuris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers geeft een hoge lob. Waligóra kopt de bal weg. Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Kairath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda passt de bal in één keer door. Pantović is nu in balbezit. Pantović haalt uit met een fantastische trap. Albizuris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mihułka geeft de bal voor. Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waligóra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peñaranda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - CRACOVIA KSC 0:5

90e minuut.
Mihułka speelt de bal door. Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pantović rent richting de bal. Pantović schiet op doel. Albizuris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - CRACOVIA KSC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 67%, CRACOVIA KSC 33%.
Buba team - CRACOVIA KSC 0:6