Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: RS SHARKS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34914
RS SHARKS RB Gdynia
modyfikacja Tactiek xD
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten excellent
solid Passen adequate
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Alpízar rent richting de bal. Alpízar passt de bal met de wreef. Novo is nu in balbezit. Novo haalt uit met een fantastische trap. Rossiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon draait met de bal, schiet en ... Rossiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - RB Gdynia 1:0

11e minuut.
Pérez Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo passt de bal zonder na te denken. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo draait met de bal, schiet en ... Rossiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klawon rent richting de bal. Klawon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - RB Gdynia 2:0

15e minuut.
Giemsa kopt de bal weg. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lovric de bal. Novo rent richting de bal. Novo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Raus geeft een lange en hoge pass. Lovric met een sublieme pass. Pérez Postigo geeft de bal voor. Novo is nu in balbezit. Novo schiet op doel. Rossiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Widacha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giemsa. Widacha raakt geblesseerd tijdens het duel. Auguścik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galdames krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pérez Postigo onderschept slim de pass. Pérez Postigo speelt de bal door. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar geeft de bal voor. Klawon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klawon passt de bal met de wreef. Novo is nu in balbezit. Met opzet legt Jasharaj zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jasharaj naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Auguścik is nu in balbezit. Pérez Postigo speelt de bal door. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon schiet op doel. Rossiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Trzeciak komt het veld opgelopen. Jelonek komt het veld opgelopen. Lubura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS SHARKS 30%, RB Gdynia 70%.
RS SHARKS - RB Gdynia 2:0

51e minuut.
Klawon probeert de bal aan de voet te houden. Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Novo is nu in balbezit. Novo schiet op doel. Lubura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - RB Gdynia 3:0

60e minuut.
Pérez Postigo passt de bal zonder na te denken. Novo is nu in balbezit. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Lubura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - RB Gdynia 4:0

64e minuut.
Modan onderschept slim de pass. Modan geeft een hoge lob. Novo rent richting de bal. Novo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo onderschept slim de pass. Pérez Postigo met een sublieme pass. Novo rent richting de bal. Novo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pérez Postigo is nu in balbezit. Pérez Postigo passt de bal zonder na te denken. Klawon is nu in balbezit. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo geeft een hoge lob. Klawon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - RB Gdynia 5:0

77e minuut.
Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar passt de bal met de wreef. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pérez Postigo verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Postigo met een sublieme pass. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Lubura bokst de bal weg.

84e minuut.
Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klawon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klawon passt de bal met de wreef. Novo is nu in balbezit. Novo schiet op doel. Lubura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Cymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas onderschept slim de pass. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS SHARKS 33%, RB Gdynia 67%.
RS SHARKS - RB Gdynia 5:0