Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: ul. Olimpijska 5
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24389
BałtykGdyniaFan Zielone Żyrafy
ddd Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 34
uitmuntend Schieten matig
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lunático is nu in balbezit. Lunático geeft een lange en hoge pass. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kramarczyk schiet op doel. Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 1:0

8e minuut.
Kurdek onderschept slim de pass. Kurdek met een sublieme pass. Malzoni rent richting de bal. Malzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 2:0

14e minuut.
Rutecki kopt de bal weg. Daar is Spruyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni draait met de bal, schiet en ... Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 3:0

16e minuut.
Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Bielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielecki probeert naar een medespeler te passen. Kurdek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malzoni de bal. Malzoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 4:0

30e minuut.
Poniedziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedziałek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rutecki de bal. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lunático met een sublieme pass. Bielecki rent richting de bal. Bielecki passt de bal zonder na te denken. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baniak met een sublieme pass. Daar is Kurdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdek speelt de bal door. Klungelig pakt Malzoni de bal. Malzoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Włudarczyk onderschept slim de pass. Lunático is nu in balbezit. Lunático passt de bal zonder na te denken. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Malzoni rent richting de bal. Malzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 5:0

45e minuut.
Baixauli komt het veld opgelopen. Kełpikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 31%, Zielone Żyrafy 69%.
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 5:0

54e minuut.
Baniak geeft de bal voor. Rutecki probeert de bal met de borst te controleren. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap. Basani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 6:0

63e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Spruyt probeert de bal aan de voet te houden. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Santonastaso komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bielecki speelt de bal door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruyt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spruyt krijgt een gele kaart. Baixauli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielecki met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lunático neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kełpikowski de bal. Kełpikowski geeft een hoge lob. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lunático onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lunático de bal. Lunático met een sublieme pass. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 7:0

83e minuut.
Amandio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lunático speelt de bal door. Rutecki is nu in balbezit. Kełpikowski onderschept slim de pass. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap. Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Holewiński passt de bal in één keer door. Lunático is nu in balbezit. Lunático met een sublieme pass. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Basani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 22%, Zielone Żyrafy 78%.
BałtykGdyniaFan - Zielone Żyrafy 8:0