Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektromechatronicy Węgiel
testowa1.4.5.1fx Tactiek att
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten good
very good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Drwal is nu in balbezit. Drwal geeft een lange en hoge pass. Slak kan de bal niet met de borst controleren. Giordani rent richting de bal. Giordani draait met de bal, schiet en ... Kuterman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Aragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragno passt de bal met de wreef. Skotara heeft problemen om de bal te vangen. Giordani is nu in balbezit. Giordani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aragno passt de bal in één keer door. Figari bereikt de bal nog maar net als eerste. Figari geeft een lange en hoge pass. Giordani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordani haalt uit met een fantastische trap. Kuterman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Figari probeert de bal met de borst te controleren. Figari geeft een hoge lob. Aragno met een sublieme pass. Giordani is nu in balbezit. Giordani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Węgiel 1:0

33e minuut.
Aydoğdu probeert de bal met de borst te controleren. Schmid rent richting de bal. Aydoğdu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aydoğdu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Skotara passt de bal in één keer door. Sinay met een sublieme pass. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Azeitona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - Węgiel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 42%, Węgiel 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elektromechatronicy - Węgiel 1:1

55e minuut.
Freitas controleert de bal met de borst. Masternak is nu in balbezit. Sinay is nu in balbezit. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Azeitona bokst de bal weg.

57e minuut.
González Marcos is nu in balbezit. González Marcos passt de bal met de wreef. Masternak is nu in balbezit. Masternak haalt uit met een fantastische trap. Azeitona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Węgiel 1:2

72e minuut.
González Marcos rent richting de bal. Slak is nu in balbezit. Slak probeert naar een medespeler te passen. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slak met de inworp. González Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. González Marcos draait met de bal, schiet en ... Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 55%, Węgiel 45%.
Elektromechatronicy - Węgiel 1:2