Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Grabówka
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
KS Tomaszów MaDallasStars7
532 line Tactiek 442
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.8 gemiddelde waardering 61.1
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Carabalí geeft een hoge lob. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský haalt uit met een fantastische trap. Pałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - MaDallasStars7 0:1

5e minuut.
Gita probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bakrie de bal. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Weatford de bal. Weatford passt de bal zonder na te denken. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry geeft de bal voor. Domicoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carricondo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carricondo Pérez probeert naar een medespeler te passen. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dunn speelt de bal door. Drăguţ speelt de bal door. Weatford is nu in balbezit. Weatford geeft een lange en hoge pass. Pečovský springt en kopt de bal. Pałka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Costeanu geeft een lange en hoge pass. Domicoli rent richting de bal. Domicoli passt de bal in één keer door. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Weatford geeft de bal voor. Pałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - MaDallasStars7 0:2

33e minuut.
Dunn geeft een lange en hoge pass. Costeanu probeert de bal met de borst te controleren. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. Ługowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - MaDallasStars7 1:2

36e minuut.
Costeanu speelt de bal door. Carabalí geeft een hoge lob. Pečovský kopt de bal weg. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli schiet op doel. Pałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Weatford kopt de bal weg. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli passt de bal met de wreef. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský haalt uit met een fantastische trap. Pałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan passt de bal in één keer door. Weatford is nu in balbezit. Weatford geeft de bal voor. Pečovský springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Costeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winata met de inworp. Dunn geeft de bal voor. Ługowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Weatford passt de bal met de wreef. Pečovský heeft problemen om de bal te vangen. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry geeft een lange en hoge pass. Domicoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tomaszów 68%, MaDallasStars7 32%.
KS Tomaszów - MaDallasStars7 1:2

46e minuut.
Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford met een sublieme pass. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli schiet op doel. Pałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - MaDallasStars7 1:3

54e minuut.
Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry geeft de bal voor. Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford geeft een hoge lob. Pečovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Roselli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Roselli kopt de bal weg. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Pałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Linder komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli passt de bal zonder na te denken. Erikson onderschept slim de pass. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pithan is nu in balbezit. Pithan passt de bal in één keer door. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Pałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - MaDallasStars7 1:4

70e minuut.
Roselli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Valença komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Valença probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weatford rent richting de bal. Weatford geeft een hoge lob. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buitenspel voor Domicoli. Goede buitenspelval van de verdediging. Covey neemt vlug de vrije trap. Biskupski probeert de bal aan de voet te houden. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap. Ługowski bokst de bal weg.

85e minuut.
Valença is nu in balbezit. Valença geeft de bal voor. Daar is Negri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselli is nu in balbezit. Roselli schiet op doel. Pałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford geeft de bal voor. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tomaszów 63%, MaDallasStars7 37%.
KS Tomaszów - MaDallasStars7 1:4