Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**Barcelona** FC TALAR Wola
Barca Tactiek comcom
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Fortes is nu in balbezit. Fortes geeft een hoge lob. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai geeft de bal voor. Bujok krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhanbo probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak met een sublieme pass. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Izaguirre trapt de bal weg. Dolenc kopt de bal weg. Tordai geeft de bal voor. Vázquez rent richting de bal. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vázquez rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowotniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vázquez rent richting de bal. Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Bujok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhanbo rent richting de bal. Bujok verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Žunić heeft problemen om de bal te vangen. Tordai met een sublieme pass. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mallica kopt de bal weg. Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak passt de bal in één keer door. Vázquez rent richting de bal. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kuciel kopt de bal weg. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić geeft een lange en hoge pass. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mallica geeft de bal voor. Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenc rent richting de bal. Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nowotniak rent richting de bal. Vázquez is nu in balbezit. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok is nu in balbezit. Bujok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fedorchea kopt de bal weg. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić geeft een lange en hoge pass. Łupina rent richting de bal. Łupina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **Barcelona** 63%, FC TALAR Wola 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
**Barcelona** - FC TALAR Wola 0:0

52e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuciel kopt de bal weg. Vázquez rent richting de bal. Saez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Izaguirre met een harde bal richting middenveld. Dolenc kan de bal niet met de borst controleren. Roman begaat een overtreding. Roman krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dolenc passt de bal in één keer door. Ingorov heeft problemen om de bal te vangen. Nowotniak geeft de bal voor. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vázquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarrete komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tordai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai verovert de bal door een tackle van achteren. Tordai geeft een lange en hoge pass. Navarrete springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**Barcelona** - FC TALAR Wola 0:1

86e minuut.
Dolenc is nu in balbezit. Roman onderschept slim de pass. Roman geeft een hoge lob. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Saez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **Barcelona** 65%, FC TALAR Wola 35%.
**Barcelona** - FC TALAR Wola 0:1