Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: North Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12589
The Power Sun Sikawaspor
Attack Tactiek Chivas
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 52.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Dobosiewicz onderschept slim de pass. Dobosiewicz met een sublieme pass. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel. Leier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - Sikawaspor 0:1

5e minuut.
Podolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă schiet op doel. Leier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - Sikawaspor 0:2

8e minuut.
Pataridze geeft de bal voor. Menini kopt de bal weg. Podolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataridze verovert de bal door een tackle van achteren. Pataridze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. Nowak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotirov. Sotirov krijgt een gele kaart. Nowak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ambrozik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prochownik passt de bal in één keer door. Pataridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataridze passt de bal met de wreef. Ragel rent richting de bal. Ragel draait met de bal, schiet en ... Lewy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Menini verovert de bal door een tackle van achteren. Gasperoni speelt de bal door. Podolis speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel. Leier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lindås met een sublieme pass. Barragán is nu in balbezit. Barragán passt de bal in één keer door. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Podolis passt de bal met de wreef. Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Nowak geeft een lange en hoge pass. Leier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - Sikawaspor 0:3

35e minuut.
Podolis probeert naar een medespeler te passen. Nowak is nu in balbezit. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - Sikawaspor 0:4

40e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik passt de bal in één keer door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 57%, Sikawaspor 43%.
The Power Sun - Sikawaspor 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt AL Awzai de bal. Gasperoni geeft een hoge lob. Stănăşilă kopt de bal weg. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak geeft de bal voor. Lindås probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ambrozik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
AL Awzai passt de bal met de wreef. Pataridze probeert naar een medespeler te passen. Ragel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Ambrozik kopt de bal weg. Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal in één keer door. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stănăşilă speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Luiña ... Strafschop! Luiña krijgt een gele kaart. Nowak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - Sikawaspor 0:5

82e minuut.
Inworp. Galiński met een snelle inworp. Ambrozik heeft problemen om de bal te vangen. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Nowak krijgt zijn hoofd ertegen. Leier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 55%, Sikawaspor 45%.
The Power Sun - Sikawaspor 0:5