Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: fc.fidar Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8633
fc.fidar **Barcelona**
442 total Tactiek Barca
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 50
formidable Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


4e minuut.
Kuciel met een sublieme pass. Gryglak geeft een hoge lob. Leśko kopt de bal weg. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Łupina is nu in balbezit. Gryglak onderschept slim de pass. Gryglak met een sublieme pass. Walda is nu in balbezit. Walda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebulski onderschept slim de pass. Cebulski probeert naar een medespeler te passen. Leśko rent richting de bal. Leśko passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Leśko verovert de bal door een tackle van achteren. Leśko probeert naar een medespeler te passen. Bellistracci speelt de bal door. Walda bereikt de bal nog maar net als eerste. Walda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dolenc passt de bal in één keer door. Ingorov rent richting de bal. Ingorov geeft een hoge lob. Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea haalt uit met een fantastische trap. Prepoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Lopes kopt de bal weg. Bellistracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellistracci onderschept slim de pass. Bellistracci geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.fidar 30%, **Barcelona** 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc.fidar - **Barcelona** 0:0

47e minuut.
Bellistracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellistracci passt de bal in één keer door. Tarasiuk rent richting de bal. Tarasiuk geeft de bal voor. Walda springt en kopt de bal. Izaguirre bokst de bal weg.

59e minuut.
Bellistracci speelt de bal door. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellistracci met een sublieme pass. Tarasiuk is nu in balbezit. Tarasiuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gryglak geeft de bal voor. Lopes kopt de bal weg. Leśko rent richting de bal. Leśko geeft een lange en hoge pass. Walda krijgt zijn hoofd ertegen. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Nieznośny komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Leśko kopt de bal weg. Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny probeert de bal met de borst te controleren. Nieznośny draait met de bal, schiet en ... Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Leśko met een sublieme pass. Bellistracci met een sublieme pass. Walda bereikt de bal nog maar net als eerste. Walda haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - **Barcelona** 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.fidar 37%, **Barcelona** 63%.
fc.fidar - **Barcelona** 1:0