Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Rewelacja_Sezonu
Wlasna Tactiek Jacek1
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 58.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Inworp. Sobczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asimidis rent richting de bal. Asimidis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bonk geeft de bal voor. Kościuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siwek is nu in balbezit. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Cichacki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonk met een snelle inworp. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kościuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Forsell probeert de bal met de borst te controleren. Ponting rent richting de bal. Milowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ponting is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asimidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Jablan is nu in balbezit. Reitz is nu in balbezit. Reitz passt de bal in één keer door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Novakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov controleert de bal met de borst. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Rewelacja_Sezonu 1:0

38e minuut.
Bonk passt de bal in één keer door. Jablan is nu in balbezit. Siwek begaat een overtreding. Jablan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caspari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stępień komt het veld opgelopen. Forsell komt bij de bal en schiet. Zambarbieri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Masia Poland - Rewelacja_Sezonu 1:1

41e minuut.
Podgórniak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocokoljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asimidis is nu in balbezit. Asimidis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 50%, Rewelacja_Sezonu 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Masia Poland - Rewelacja_Sezonu 1:1

56e minuut.
Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmes speelt de bal door. Zambarbieri rent richting de bal. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Reitz onderschept slim de pass. Helmes rent richting de bal. Jablan rent richting de bal. Jablan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Helmes speelt de bal door. Salas Baños rent richting de bal. Salas Baños met een sublieme pass. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Asimidis passt de bal in één keer door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov passt de bal met de wreef. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting schiet op doel. Novakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 45%, Rewelacja_Sezonu 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Masia Poland - Rewelacja_Sezonu 1:1