Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.077
  • Stadion: FCŁ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1924
FCŁ Black Delliżans
yolo Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Panizzolo speelt de bal door. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo speelt de bal door. Muri rent richting de bal. Muri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Odemwingie met een sublieme pass. Vaucher controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tutumlu neemt vlug de vrije trap. Panizzolo rent richting de bal. Panizzolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Ödemiş de bal. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - Black Delliżans 1:0

16e minuut.
Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oleszko. Oleszko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pałasz geeft de bal voor. Muri rent richting de bal. Muri passt de bal zonder na te denken. Panizzolo rent richting de bal. Panizzolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Wojtyła rent richting de bal. Muri onderschept slim de pass. Muri geeft de bal voor. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel. Bakkehaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gogov speelt de bal door. Panizzolo rent richting de bal. Panizzolo passt de bal in één keer door. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Topolek verovert de bal door een tackle van achteren. Topolek met een sublieme pass. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş passt de bal met de wreef. Panizzolo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCŁ 40%, Black Delliżans 60%.
FCŁ - Black Delliżans 1:0

50e minuut.
Topolek geeft een lange en hoge pass. Muri kopt de bal weg. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - Black Delliżans 2:0

58e minuut.
Coulter is nu in balbezit. Potiguara onderschept slim de pass. Potiguara geeft een lange en hoge pass. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tutumlu onderschept slim de pass. Tutumlu geeft een hoge lob. Muri is nu in balbezit. Muri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Panizzolo stond buitenspel. Kiskapusi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi met een sublieme pass. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - Black Delliżans 3:0

72e minuut.
Topolek geeft een lange en hoge pass. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara passt de bal zonder na te denken. Daar is Panizzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panizzolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bakkehaug trapt de bal weg. Mina Mina heeft problemen om de bal te vangen. Tutumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina Mina schiet op doel. Jędryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Potiguara is nu in balbezit. Potiguara geeft een lange en hoge pass. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Dulanowski komt het veld opgelopen. Fracchia komt het veld opgelopen. Pupo komt het veld opgelopen. Źdźbło komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Coulter met een sublieme pass. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap. Pałasz probeert de bal aan de voet te houden. Jędryka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - Black Delliżans 3:1

84e minuut.
Enev probeert de bal met de borst te controleren. Pałasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odemwingie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mina Mina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - Black Delliżans 3:2

88e minuut.
Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - Black Delliżans 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCŁ 32%, Black Delliżans 68%.
FCŁ - Black Delliżans 4:2