Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dymanosolniki FC Rozpędzone Ślimaki
test_ taktyka;) Tactiek trzema
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Stoszek is nu in balbezit. Stoszek speelt de bal door. Gründer rent richting de bal. Biedrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Biedrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Langosz met een snelle inworp. van Loen rent richting de bal. van Loen geeft een lange en hoge pass. Belić springt en kopt de bal. Moravský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Rozpędzone Ślimaki 1:0

33e minuut.
van Loen probeert naar een medespeler te passen. Forc is nu in balbezit. Stezhkoviy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stezhkoviy krijgt een gele kaart. Forc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suszczyk met een snel genomen vrije trap. Gekov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 51%, FC Rozpędzone Ślimaki 49%.
dymanosolniki - FC Rozpędzone Ślimaki 1:0

56e minuut.
Belić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tapanoğlu geeft een lange en hoge pass. Cigano rent richting de bal. Cigano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Stezhkoviy kopt de bal weg. Cigano rent richting de bal. Cigano geeft de bal voor. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Belić rent richting de bal. Belić geeft een lange en hoge pass. Langosz kopt de bal weg. Pigłowski is nu in balbezit. Pigłowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Rozpędzone Ślimaki 2:0

71e minuut.
Jackowski is nu in balbezit. Ghişoiu onderschept slim de pass. Gründer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gründer krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Jackowski geeft een hoge lob. Dragonias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langosz. Langosz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 53%, FC Rozpędzone Ślimaki 47%.
dymanosolniki - FC Rozpędzone Ślimaki 2:0