Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Thistle FC Moroos
roxy-baby!! Tactiek v1
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 51.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Chiquito rent richting de bal. Chiquito passt de bal zonder na te denken. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Hayward werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 1:0

8e minuut.
Grammatikopoulos geeft een lange en hoge pass. Ástvaldsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Nośka de bal. Yorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Hayward bokst de bal weg.

10e minuut.
Stretch geeft de bal voor. Erduyan speelt de bal door. Asaf is nu in balbezit. Asaf geeft de bal voor. Yorulmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Hayward bokst de bal weg.

22e minuut.
Kadastu rent richting de bal. Paillaqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Paillaqueo met een sublieme pass. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Hayward werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 2:0

25e minuut.
Grammatikopoulos met een sublieme pass. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies speelt de bal door. Chiquito is nu in balbezit. Chiquito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hayward trapt de bal weg. Menzies geeft de bal voor. Yorulmaz is nu in balbezit. Chiquito is nu in balbezit. Chiquito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Scotto met de inworp. Menzies rent richting de bal. Menzies passt de bal met de wreef. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme schiet op doel. Hayward kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 3:0

34e minuut.
Asaf met een snelle inworp. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies passt de bal zonder na te denken. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel. Hayward bokst de bal weg.

37e minuut.
Menzies passt de bal zonder na te denken. Erduyan speelt de bal door. Chiquito is nu in balbezit. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Erduyan met een sublieme pass. Menzies is nu in balbezit. Menzies passt de bal met de wreef. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 34%, FC Moroos 66%.
Northern Thistle - FC Moroos 3:0

46e minuut.
Pugh komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Erduyan geeft een hoge lob. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme met een sublieme pass. Klungelig pakt Yorulmaz de bal. Yorulmaz schiet op doel. Hayward kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Matkevich heeft problemen om de bal te vangen. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme passt de bal in één keer door. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ástvaldsson heeft problemen om de bal te vangen. Menzies met een sublieme pass. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito draait met de bal, schiet en ... Hayward werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 4:0

55e minuut.
Scotto is nu in balbezit. Scotto passt de bal met de wreef. Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Asaf kopt de bal weg. Lhomme rent richting de bal. Lhomme passt de bal in één keer door. Menzies is nu in balbezit. Menzies draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 5:0

62e minuut.
Inworp. Pamukov komt het veld opgelopen. Ball komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pamukov speelt de bal door. Asaf rent richting de bal. Asaf passt de bal zonder na te denken. Ball is nu in balbezit. Ball haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raig komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf passt de bal met de wreef. Menzies rent richting de bal. Menzies schiet op doel. Hayward probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 6:0

74e minuut.
Ball is nu in balbezit. Matkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Menzies met een sublieme pass. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Grammatikopoulos geeft een hoge lob. Chiquito kopt de bal weg. Daar is Matkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Paillaqueo met een sublieme pass. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf speelt de bal door. Daar is Ball, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ball haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Menzies geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matkevich de bal. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - FC Moroos 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 36%, FC Moroos 64%.
Northern Thistle - FC Moroos 7:0