Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Moroos Szőlősgyörök SC
v1 Tactiek BB1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


20e minuut.
CampbeII heeft problemen om de bal te vangen. Dołęga is nu in balbezit. CampbeII onderschept slim de pass. Raig is nu in balbezit. Raig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bürringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flintoff geeft een hoge lob. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano schiet op doel. Hayward probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Szőlősgyörök SC 0:1

23e minuut.
CampbeII rent richting de bal. CampbeII geeft een hoge lob. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hayward speelt de bal door. Scotto kopt de bal weg. Bailey speelt de bal door. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Flintoff met een sublieme pass. Bürringer is nu in balbezit. Bürringer passt de bal met de wreef. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Scotto speelt de bal door. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nõlvak. Nõlvak krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bailey rent richting de bal. Raig rent richting de bal. Flintoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flintoff krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nõlvak speelt de bal door. Bürringer rent richting de bal. Bürringer passt de bal in één keer door. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel. Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceciliano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Szőlősgyörök SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 49%, Szőlősgyörök SC 51%.
FC Moroos - Szőlősgyörök SC 0:2

46e minuut.
Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock passt de bal met de wreef. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nõlvak speelt de bal door. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Işıklar krijgt een gele kaart. Benson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flintoff wilt de vrije trap nemen. Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Flintoff probeert naar een medespeler te passen. Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson geeft een lange en hoge pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Ogbeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Matkevich is nu in balbezit. Matkevich geeft een hoge lob. Inworp. Hobbock met de inworp. Benson geeft een hoge lob. Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bell komt het veld opgelopen. Kadastu komt het veld opgelopen. Fisher komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dołęga met een sublieme pass. Nõlvak is nu in balbezit. Kadastu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadastu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock schiet op doel. Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bürringer passt de bal in één keer door. Benson rent richting de bal. Benson geeft de bal voor. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beckһam komt het veld opgelopen. Amass komt het veld opgelopen. Haye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 59%, Szőlősgyörök SC 41%.
FC Moroos - Szőlősgyörök SC 0:2