Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eagles Fc_ Idris Machine
532 Tactiek 523
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hejduk verovert de bal door een tackle van achteren. Hejduk speelt de bal door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ... Bagdonas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Moroşan rent richting de bal. Moroşan geeft een hoge lob. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Edwards met een harde bal richting middenveld. Storey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kirovski de bal onder controle te krijgen. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Moroşan onderschept slim de pass. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroşan begaat een overtreding. Moroşan krijgt een gele kaart. Tenoff raakt geblesseerd tijdens het duel. Legosi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fábri de bal. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Scott rent richting de bal. Storey onderschept slim de pass. Storey passt de bal zonder na te denken. Aaron rent richting de bal. Aaron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Fc_ - Idris Machine 0:1

22e minuut.
Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń geeft een hoge lob. Stewart probeert de bal aan de voet te houden. Szambelan is nu in balbezit. Szambelan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Fc_ 49%, Idris Machine 51%.
Eagles Fc_ - Idris Machine 0:1

57e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Rhine passt de bal met de wreef. Hejduk is nu in balbezit. Hejduk draait met de bal, schiet en ... Edwards maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eagles Fc_ - Idris Machine 1:1

64e minuut.
Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine onderschept slim de pass. Bagdonas begaat een overtreding. Bagdonas krijgt een gele kaart. Rhine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rhine kan niet meer verder spelen. McGlone komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hejduk rent richting de bal. Kingsley rent richting de bal. Hejduk rent richting de bal. Kingsley is nu in balbezit. Kingsley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Moroşan verovert de bal door een tackle van achteren. Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal in één keer door. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Fc_ 46%, Idris Machine 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eagles Fc_ - Idris Machine 1:1