Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Major Conquerrors Ajax Angels
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Wang rent richting de bal. Wills bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong is nu in balbezit. Tong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - Ajax Angels 0:1

18e minuut.
Campbell controleert de bal met de borst. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche probeert naar een medespeler te passen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Mustafa de bal. Inworp. Wills met een snelle inworp. Tong is nu in balbezit. Tong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tousignant bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche verovert de bal door een tackle van achteren. Demanche probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Major Conquerrors 55%, Ajax Angels 45%.
Major Conquerrors - Ajax Angels 0:1

49e minuut.
Tousignant is nu in balbezit. Demanche onderschept slim de pass. Demanche passt de bal zonder na te denken. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Major Conquerrors - Ajax Angels 1:1

51e minuut.
Knight Jr geeft een lange en hoge pass. Tong rent richting de bal. Tong speelt de bal door. Wang rent richting de bal. Wang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - Ajax Angels 1:2

58e minuut.
Tong passt de bal zonder na te denken. Espallargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espallargas geeft een lange en hoge pass. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bevilacqua geeft een hoge lob. Lang heeft problemen om de bal te vangen. Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell passt de bal zonder na te denken. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang is nu in balbezit. Wang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Mustafa met een snelle inworp. Wills rent richting de bal. Tong onderschept slim de pass. Tong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell geeft een lange en hoge pass. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - Ajax Angels 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Major Conquerrors 60%, Ajax Angels 40%.
Major Conquerrors - Ajax Angels 1:3