Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Keilor FC Athletico Saint Germman
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Wingall passt de bal met de wreef. Papalia rent richting de bal. Papalia met een sublieme pass. Spicer rent richting de bal. Spicer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hassan met een sublieme pass. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Santalab is nu in balbezit. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Ward haalt uit met een fantastische trap. Barnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Watts geeft een hoge lob. Inworp. Lachlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papalia rent richting de bal. Papalia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Santalab met een sublieme pass. Papalia is nu in balbezit. Papalia passt de bal zonder na te denken. Spicer rent richting de bal. Spicer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ward rent richting de bal. Ward passt de bal zonder na te denken. Pondeljak is nu in balbezit. Pondeljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Keilor FC - Athletico Saint Germman 0:1

44e minuut.
Parkinson onderschept slim de pass. Papalia verovert de bal door een tackle van achteren. Papalia speelt de bal door. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Keilor FC - Athletico Saint Germman 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Keilor FC 43%, Athletico Saint Germman 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East Keilor FC - Athletico Saint Germman 1:1

66e minuut.
Zdrilic rent richting de bal. Santalab onderschept slim de pass. Papalia probeert naar een medespeler te passen. Spicer is nu in balbezit. Spicer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Arrarte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papalia rent richting de bal. Papalia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Wingall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkinson is nu in balbezit. Wingall maakt een afschuwelijke overtreding. Parkinson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Keilor FC 44%, Athletico Saint Germman 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East Keilor FC - Athletico Saint Germman 1:1