Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:26
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Bistrigna Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17531
Bistrigna CatonaBeach
alberlatodif Tactiek 442 bis
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 64.4
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã passt de bal met de wreef. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Pruner krijgt zijn hoofd ertegen. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nardulli rent richting de bal. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nardulli rent richting de bal. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - CatonaBeach 1:0

12e minuut.
Berlingiere verovert de bal door een tackle van achteren. Zatorski verovert de bal door een tackle van achteren. Zatorski speelt de bal door. Carelli rent richting de bal. Carelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Uzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bistrigna - CatonaBeach 1:1

14e minuut.
Csóka probeert naar een medespeler te passen. Napoleoni probeert naar een medespeler te passen. Geghamyan is nu in balbezit. Berlingiere onderschept slim de pass. Berlingiere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - CatonaBeach 1:2

21e minuut.
Nardulli geeft een lange en hoge pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguilera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pruner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Aguilera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotla komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Obrist rent richting de bal. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti met een sublieme pass. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel. Rastrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 60%, CatonaBeach 40%.
Bistrigna - CatonaBeach 1:2

51e minuut.
Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã met een sublieme pass. Pruner is nu in balbezit. Pruner schiet op doel. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

56e minuut.
Pruner passt de bal zonder na te denken. Kotla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napoleoni. Napoleoni krijgt een gele kaart. Kotla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotla met een snel genomen vrije trap. Pruner rent richting de bal. Pruner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seyirten komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Napoleoni is nu in balbezit. Rullo speelt de bal door. Wyżykowski speelt de bal door. Kotla rent richting de bal. Kotla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pruner raakt geblesseerd tijdens het duel. Pruner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bistrigna - CatonaBeach 2:2

81e minuut.
Pruner is nu in balbezit. Met opzet legt Alecci zijn tegenspeler op de grond. Pruner raakt geblesseerd tijdens het duel. Verdeş komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Oniṣoarã de bal. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Alecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner verovert de bal door een tackle van achteren. Pruner haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Wyżykowski speelt de bal door. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 45%, CatonaBeach 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bistrigna - CatonaBeach 2:2