Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo Palazzolo FC
REALCAMPO III Tactiek 541 prova
32% Balbezit 68%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
23.6 gemiddelde waardering 56.1
weak Schieten outstanding
average Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Zamfir speelt de bal door. Van Gijseghem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figallo. Figallo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Travaglini is nu in balbezit. Curuś verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś passt de bal zonder na te denken. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Dibello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cabassa rent richting de bal. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir passt de bal in één keer door. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:1

12e minuut.
Ćulibrk neemt vlug de vrije trap. Zamfir kopt de bal weg. Daar is Malfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Killeen rent richting de bal. Killeen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Biscegli is nu in balbezit. Biscegli passt de bal in één keer door. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel. Dibello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kulewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Biscegli de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:2

21e minuut.
Biscegli speelt de bal door. Masseroni heeft problemen om de bal te vangen. Masseroni geeft de bal voor. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dibello speelt de bal door. Curuś kopt de bal weg. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Dibello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dibello trapt de bal weg. Curuś kopt de bal weg. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Zamfir de bal. Zamfir geeft de bal voor. Killeen heeft problemen om de bal te vangen. Killeen schiet op doel. Dibello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ceri trapt de bal weg van het doel. Cabassa kopt de bal weg. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel. Dibello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Curuś met een sublieme pass. Killeen rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Dibello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:3

31e minuut.
Uskoković passt de bal zonder na te denken. Daar is Bylok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bylok geeft de bal voor. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen draait met de bal, schiet en ... Dibello bokst de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:4

32e minuut.
Cinghialotti met een sublieme pass. Biscegli met een sublieme pass. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Travaglini is nu in balbezit. Travaglini geeft een hoge lob. Inworp. Curuś met de inworp. Van Gijseghem speelt de bal door. Dibello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zamfir geeft een hoge lob. Klungelig pakt Killeen de bal. Figallo is nu in balbezit. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Dibello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:5

40e minuut.
Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem passt de bal met de wreef. Curuś met een sublieme pass. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Travaglini de bal onder controle te krijgen. Bylok rent richting de bal. Bylok geeft een hoge lob. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 71%, Palazzolo FC 29%.
Realcampo - Palazzolo FC 0:5

54e minuut.
Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal in één keer door. Killeen is nu in balbezit. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Dibello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:6

56e minuut.
Van Gijseghem kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Killeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Killeen schiet op doel. Dibello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Curuś speelt de bal door. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem passt de bal zonder na te denken. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel. Dibello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dibello trapt de bal weg van het doel. Curuś kopt de bal weg. Killeen rent richting de bal. Killeen schiet op doel. Dibello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:7

69e minuut.
Uskoković speelt de bal door. Curuś met een sublieme pass. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bylok heeft problemen om de bal te vangen. Bylok probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel. Dibello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:8

74e minuut.
Bylok met een sublieme pass. Kulewicz geeft een hoge lob. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:9

75e minuut.
Curuś met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir met een sublieme pass. Killeen rent richting de bal. Killeen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:10

81e minuut.
Killeen kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Gijseghem de bal. Figallo rent richting de bal. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dibello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulewicz de bal. Masseroni onderschept slim de pass. Masseroni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zamfir kopt de bal weg. Killeen is nu in balbezit. Daar is Killeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Killeen schiet op doel. Dibello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Palazzolo FC 0:11

86e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Masseroni begaat een overtreding. Curuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulewicz met een snel genomen vrije trap. Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir met een sublieme pass. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 68%, Palazzolo FC 32%.
Realcampo - Palazzolo FC 0:11