Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monterchiese Larve
vsfelix Tactiek ASB
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
60.9 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten solid
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Bruzzo geeft de bal voor. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Togni verovert de bal door een tackle van achteren. Togni haalt uit met een fantastische trap. Richter bokst de bal weg. Daar is Arisci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mâlcu de bal. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Ramírez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rolim passt de bal in één keer door. Ajdinaj speelt de bal door. Togni rent richting de bal. Togni schiet op doel. Soto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Daar is Zaninelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Togni onderschept slim de pass. Togni draait met de bal, schiet en ... Richter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Arisci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Togni de bal. Togni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Larve 1:0

19e minuut.
Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Balbuena probeert de bal aan de voet te houden. Colić rent richting de bal. Colić geeft een lange en hoge pass. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Castellana geeft een hoge lob. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatangeli. Tatangeli krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Baso passt de bal in één keer door. Lerza is nu in balbezit. Baruffi maakt een afschuwelijke overtreding. Baruffi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Ajdinaj speelt de bal door. Balbuena rent richting de bal. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena passt de bal in één keer door. Ajdinaj probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baso speelt de bal door. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sommese krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena passt de bal met de wreef. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim schiet op doel. Richter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lerza is nu in balbezit. Bruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzzo probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Richter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Larve 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 32%, Larve 68%.
Monterchiese - Larve 2:0

57e minuut.
Daar is Bruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommese legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sommese krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mâlcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lerza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal in één keer door. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić geeft de bal voor. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Canavesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Vladimirov geeft een hoge lob. Colić is nu in balbezit. Colić probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roccon komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Balbuena neemt vlug de vrije trap. Soto kopt de bal weg. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Doeltrap. Høegh komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zaninelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninelli geeft een lange en hoge pass. Colić kopt de bal weg. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Rolim maakt een snoekduik en kopt de bal. Soto kopt de bal weg. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Larve 3:0

85e minuut.
Cristofaro rent richting de bal. Cristofaro passt de bal in één keer door. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Richter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Larve 4:0

86e minuut.
Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mâlcu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 57%, Larve 43%.
Monterchiese - Larve 4:0