Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixies N.T.V.V.
Rathskeller.C Tactiek vier4drie3drie3
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Vissie is nu in balbezit. Vissie geeft de bal voor. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Snel bereikt de bal nog maar net als eerste. Snel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zwojnica kopt de bal weg. Zadra is nu in balbezit. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Cijntje probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vissie met een snelle inworp. Kuipers rent richting de bal. Kuipers geeft een hoge lob. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zwojnica speelt de bal door. Snel bereikt de bal nog maar net als eerste. Snel passt de bal zonder na te denken. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Snel probeert naar een medespeler te passen. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Snel met een sublieme pass. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Cijntje trapt de bal weg van het doel. Snel kopt de bal weg. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. Cijntje bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Zwojnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Vissie is nu in balbezit. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hawkins geeft een hoge lob. Snel is nu in balbezit. Snel speelt de bal door. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Snel rent richting de bal. Snel passt de bal zonder na te denken. Vissie speelt de bal door. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 1:0

29e minuut.
Snel is nu in balbezit. Snel passt de bal met de wreef. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 2:0

30e minuut.
Peruza verovert de bal door een tackle van achteren. Peruza met een sublieme pass. van den Heuvel heeft problemen om de bal te vangen. Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Anita draait met de bal, schiet en ... Vreijsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie geeft een hoge lob. Falkowski kopt de bal weg. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 3:0

35e minuut.
Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers passt de bal zonder na te denken. Snel probeert naar een medespeler te passen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica is nu in balbezit. Zadra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zwojnica raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwojnica wilt de vrije trap nemen. Cijntje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Snel onderschept slim de pass. Snel probeert naar een medespeler te passen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 4:0

43e minuut.
Kuipers geeft een hoge lob. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica passt de bal in één keer door. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 39%, N.T.V.V. 61%.
Pixies - N.T.V.V. 4:0

51e minuut.
Snel speelt de bal door. Kuipers speelt de bal door. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel. Cijntje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 5:0

52e minuut.
Vosmaer met een sublieme pass. Zadra rent richting de bal. Zadra geeft een lange en hoge pass. Damen rent richting de bal. Damen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Vissie passt de bal met de wreef. Snel rent richting de bal. Snel passt de bal zonder na te denken. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Cijntje bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mirică kopt de bal weg. Vissie is nu in balbezit. Vissie passt de bal zonder na te denken. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 6:0

61e minuut.
Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers passt de bal in één keer door. Snel rent richting de bal. Snel geeft de bal voor. Zwojnica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Anita rent richting de bal. Anita passt de bal met de wreef. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen haalt uit met een fantastische trap. Vreijsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 6:1

70e minuut.
Zwojnica rent richting de bal. Zadra onderschept slim de pass. Zadra geeft de bal voor. Damen rent richting de bal. Damen schiet op doel. Vreijsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kuipers rent richting de bal. Kuipers passt de bal zonder na te denken. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 7:1

86e minuut.
Vosmaer kopt de bal weg. Steiger is nu in balbezit. Steiger geeft een lange en hoge pass. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Cijntje bokst de bal weg. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - N.T.V.V. 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 44%, N.T.V.V. 56%.
Pixies - N.T.V.V. 8:1