Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jako Zuid Agony FC
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Wal probeert naar een medespeler te passen. de Vos is nu in balbezit. Hall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Vos raakt geblesseerd tijdens het duel. Busscher kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feunekes met een sublieme pass. Valk kopt de bal weg. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf schiet op doel. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Valk neemt de hoekschop. Haring is nu in balbezit. Ruigrok verovert de bal door een tackle van achteren. Brood rent richting de bal. Brood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wal rent richting de bal. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Haring is nu in balbezit. Busscher verovert de bal door een tackle van achteren. Busscher geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ven rent richting de bal. Wal rent richting de bal. Ven maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ven moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ven schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 66%, Agony FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jako Zuid - Agony FC 0:0

66e minuut.
Valk onderschept slim de pass. Sietsma is nu in balbezit. Clasie is nu in balbezit. Valk bereikt de bal nog maar net als eerste. Valk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Blinker geeft een lange en hoge pass. Dillen kopt de bal weg. Wal probeert de bal aan de voet te houden. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - Agony FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 48%, Agony FC 52%.
Jako Zuid - Agony FC 0:1