Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Space star DOSKO Ameland
Iets nieuws Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Brood met de inworp. Culhaci is nu in balbezit. Culhaci speelt de bal door. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DOSKO Ameland 0:1

14e minuut.
Allé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw passt de bal met de wreef. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans draait met de bal, schiet en ... Castro Soteldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kiremitçi geeft de bal voor. Allé maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Leeuwenburgh de bal. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Space star - DOSKO Ameland 1:1

22e minuut.
de Zeeuw rent richting de bal. Allé is nu in balbezit. Brobbey onderschept slim de pass. de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Culhaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwenburgh is nu in balbezit. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe draait met de bal, schiet en ... Sambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Schuurmans de bal. Jeannette onderschept slim de pass. Jeannette geeft een hoge lob. Allé heeft problemen om de bal te vangen. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 32%, DOSKO Ameland 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Space star - DOSKO Ameland 1:1

49e minuut.
Allé haalt uit met een fantastische trap. Leeuwenburgh met een sublieme pass. Brood heeft problemen om de bal te vangen. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DOSKO Ameland 2:1

52e minuut.
Kaszubski rent richting de bal. Koeman is nu in balbezit. Koeman met een sublieme pass. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quispe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culhaci bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. Sambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DOSKO Ameland 3:1

62e minuut.
Culhaci passt de bal in één keer door. Ressel met een sublieme pass. de Zeeuw rent richting de bal. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Sambo met een harde bal richting middenveld. Kaszubski kopt de bal weg. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressel rent richting de bal. Ressel probeert naar een medespeler te passen. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DOSKO Ameland 4:1

81e minuut.
Huizingh speelt de bal door. Ressel probeert naar een medespeler te passen. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DOSKO Ameland 5:1

90e minuut.
Klungelig pakt Culhaci de bal. de Zeeuw speelt de bal door. Allé rent richting de bal. Allé schiet op doel. Sambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DOSKO Ameland 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 23%, DOSKO Ameland 77%.
Space star - DOSKO Ameland 6:1