Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WDZ Bocholtz Jako Zuid
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Stans passt de bal zonder na te denken. Blinker met een sublieme pass. Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Jako Zuid 1:0

26e minuut.
Til bereikt de bal nog maar net als eerste. Til geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haring de bal. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cabral geeft de bal voor. van der Weijden rent richting de bal. Stans onderschept slim de pass. Stans draait met de bal, schiet en ... Feunekes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Jako Zuid 2:0

39e minuut.
Koppers met een sublieme pass. Pinas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hall. Hall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 40%, Jako Zuid 60%.
WDZ Bocholtz - Jako Zuid 2:0

52e minuut.
Cabral rent richting de bal. Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Ven geeft de bal voor. Valk is nu in balbezit. Valk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf schiet op doel. Koevermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Stans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral begaat een overtreding. Cabral krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Cabral passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van der Weijden de bal. Stans rent richting de bal. Stans haalt uit met een fantastische trap. van der Weijden probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Badloe is nu in balbezit. Til bereikt de bal nog maar net als eerste. Badloe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Til is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meutstege met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Jako Zuid 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 40%, Jako Zuid 60%.
WDZ Bocholtz - Jako Zuid 3:0