Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcl Corinthians FC Rotterdam
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.8
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Jonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonk speelt de bal door. Vloet is nu in balbezit. Lodeweges onderschept slim de pass. Lodeweges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:1

6e minuut.
Paauwe rent richting de bal. Paauwe met een sublieme pass. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wooter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:2

11e minuut.
Bieshaar verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals geeft een lange en hoge pass. Jonk speelt de bal door. Distelbrink rent richting de bal. Distelbrink schiet op doel. Robben bokst de bal weg.

13e minuut.
Jonk is nu in balbezit. Jonk met een sublieme pass. Daar is Lodeweges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodeweges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:3

19e minuut.
Doeltrap. Wooter trapt de bal weg. Jonk met een sublieme pass. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Robben met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Distelbrink met een snelle inworp. Jonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Wooter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:4

24e minuut.
Bol passt de bal in één keer door. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jonk is nu in balbezit. Leerdam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonk. Jonk krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Paauwe passt de bal zonder na te denken. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap. Vloet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:5

31e minuut.
Vermeulen passt de bal met de wreef. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe passt de bal met de wreef. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... Robben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Büttner is nu in balbezit. Büttner geeft een hoge lob. Vermeulen heeft problemen om de bal te vangen. Paauwe is nu in balbezit. Paauwe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paauwe met een sublieme pass. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges passt de bal zonder na te denken. Distelbrink rent richting de bal. Distelbrink schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcl 80%, Corinthians FC Rotterdam 20%.
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:5

56e minuut.
Huistra passt de bal met de wreef. Jonk rent richting de bal. Jonk met een sublieme pass. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nagels met de inworp. Jonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonk met een sublieme pass. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Leerdam heeft problemen om de bal te vangen. Jonk is nu in balbezit. Jonk probeert naar een medespeler te passen. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:6

61e minuut.
Schuurman komt het veld opgelopen. van Nee komt het veld opgelopen. Roosken komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Büttner rent richting de bal. Paauwe rent richting de bal. Paauwe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:7

70e minuut.
Idzes komt het veld opgelopen. Peters komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Paauwe met de inworp. Daar is Vermeulen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermeulen geeft een lange en hoge pass. van Nee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Peters de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. Robben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:8

80e minuut.
Wooter geeft een hoge lob. Paauwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Leerdam de bal. van Nee is nu in balbezit. van Nee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:9

89e minuut.
Idzes passt de bal in één keer door. Paauwe rent richting de bal. Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters draait met de bal, schiet en ... Robben bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcl 72%, Corinthians FC Rotterdam 28%.
fc barcl - Corinthians FC Rotterdam 0:9