Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportvrienden Winterswijk Suspensa FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ebicilio rent richting de bal. Meissen onderschept slim de pass. Meissen speelt de bal door. van der Kuijlen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuijlen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvrienden Winterswijk - Suspensa FC 1:0

17e minuut.
Drent probeert de bal met de borst te controleren. Drent geeft een lange en hoge pass. Bakker kopt de bal weg. Bakker is nu in balbezit. Bakker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dijkman kopt de bal weg. Daar is Dieleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ligt maakt een afschuwelijke overtreding. de Ligt krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Dieleman de bal onder controle te krijgen. Meissen is nu in balbezit. Bakker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakker krijgt een gele kaart. Meissen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Meissen kan niet meer verder spelen. Dekkers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvrienden Winterswijk 36%, Suspensa FC 64%.
Sportvrienden Winterswijk - Suspensa FC 1:0

48e minuut.
Bakers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venema met een snelle inworp. Dekkers is nu in balbezit. Dekkers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
van Nederland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebicilio rent richting de bal. Minnema begaat een overtreding. Minnema krijgt een gele kaart. Ebicilio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ebicilio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasanwirjo heeft problemen om de bal te vangen. Schoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportvrienden Winterswijk - Suspensa FC 1:1

75e minuut.
Bakker rent richting de bal. Dekkers onderschept slim de pass. van der Kuijlen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuijlen draait met de bal, schiet en ... Bovenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvrienden Winterswijk - Suspensa FC 2:1

86e minuut.
Bakers is nu in balbezit. Bakers probeert naar een medespeler te passen. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Venema rent richting de bal. Venema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvrienden Winterswijk 36%, Suspensa FC 64%.
Sportvrienden Winterswijk - Suspensa FC 2:1