Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DZABZA Satani Brno FC Blue Warriors
TUTTI2 Tactiek blue2b
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.1 gemiddelde waardering 42.1
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Lupić de bal onder controle te krijgen. Jeričević kopt de bal weg. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Roşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 1:0

6e minuut.
Austin is nu in balbezit. Lupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Austin krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Maebe heeft problemen om de bal te vangen. Pinglo speelt de bal door. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grohe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Paipa onderschept slim de pass. Paipa geeft een hoge lob. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 2:0

24e minuut.
Harangozó speelt de bal door. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nevanperä. Sijamhodžić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sijamhodžić kan niet meer verder spelen. Harlem komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ferrerio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević passt de bal met de wreef. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Roşca trapt de bal weg van het doel. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 3:0

26e minuut.
Holický bereikt de bal nog maar net als eerste. Holický passt de bal in één keer door. Tomp heeft problemen om de bal te vangen. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel. Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nimni heeft problemen om de bal te vangen. Harlem is nu in balbezit. Harlem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 4:0

32e minuut.
Pinglo rent richting de bal. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Nevanperä heeft problemen om de bal te vangen. Harlem is nu in balbezit. Harlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ferrerio verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrerio geeft de bal voor. Daar is Harlem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Roşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 5:0

38e minuut.
Paipa is nu in balbezit. Paipa probeert naar een medespeler te passen. Ferrerio met een sublieme pass. Harlem is nu in balbezit. Harlem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 38%, FC Blue Warriors 62%.
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 5:0

51e minuut.
Pinglo rent richting de bal. Pinglo passt de bal met de wreef. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ... Tomp probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 6:0

55e minuut.
Jeričević rent richting de bal. Jeričević geeft de bal voor. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Harangozó onderschept slim de pass. Harangozó met een sublieme pass. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel. Roşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 7:0

58e minuut.
Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Nevanperä verovert de bal door een tackle van achteren. Nevanperä passt de bal met de wreef. Strhal is nu in balbezit. Strhal haalt uit met een fantastische trap. Grunte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pinglo geeft een lange en hoge pass. Ferrerio is nu in balbezit. Ferrerio speelt de bal door. Daar is Nilipiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Austin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nimni kopt de bal weg. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nimni verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo rent richting de bal. Pinglo passt de bal met de wreef. Paipa rent richting de bal. Paipa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Maebe met een sublieme pass. Lenk rent richting de bal. Pinglo begaat een overtreding. Pinglo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Jeričević probeert naar een medespeler te passen. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 30%, FC Blue Warriors 70%.
DZABZA Satani Brno - FC Blue Warriors 8:0