Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains New.Team
Cheyenne Tactiek 5-2-1-2 Piston
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


7e minuut.
Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk geeft een hoge lob. Fernández Carbajo heeft problemen om de bal te vangen. Lypiridis rent richting de bal. Lypiridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - New.Team 0:1

9e minuut.
Contra rent richting de bal. Contra passt de bal zonder na te denken. Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Lypiridis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Baumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lypiridis rent richting de bal. Fernández Carbajo is nu in balbezit. Lypiridis onderschept slim de pass. Lypiridis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk geeft de bal voor. Epremyan heeft problemen om de bal te vangen. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis draait met de bal, schiet en ... Dutruel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Baumann geeft een hoge lob. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een hoge lob. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev haalt uit met een fantastische trap. Blontrock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rumenov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sapiacains - New.Team 1:1

19e minuut.
Larqué is nu in balbezit. Lypiridis is nu in balbezit. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis schiet op doel. Dutruel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Larqué springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Fojtík is nu in balbezit. Georgiev verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 47%, New.Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sapiacains - New.Team 1:1

49e minuut.
Epremyan speelt de bal door. Jáger geeft een hoge lob. Contra verovert de bal door een tackle van achteren. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Contra passt de bal zonder na te denken. Geslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Geslin geeft een hoge lob. Georgiev rent richting de bal. Georgiev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Deon kopt de bal weg. Danielczyk controleert de bal met de borst. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fojtík rent richting de bal. Nicolle verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolle passt de bal met de wreef. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cărănică rent richting de bal. Collymore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Jáger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pozo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Chmielniak komt het veld opgelopen. Dias komt het veld opgelopen. Acosta komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dutruel met een harde bal richting middenveld. Pozo geeft een hoge lob. Cărănică rent richting de bal. Cărănică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Zekeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekeridis geeft een lange en hoge pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Blontrock bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fojtík geeft een hoge lob. Geslin geeft de bal voor. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolle geeft een hoge lob. Cărănică springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft een lange en hoge pass. Nicolle speelt de bal door. Cărănică rent richting de bal. Cărănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dias passt de bal in één keer door. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk passt de bal met de wreef. Larqué is nu in balbezit. Larqué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Danielczyk geeft de bal voor. Chmielniak is nu in balbezit. Larqué is nu in balbezit. Larqué schiet op doel. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - New.Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 44%, New.Team 56%.
sapiacains - New.Team 1:2