Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Hochfeldendu67 AS Morlaisienne
go Tactiek cntcdefd
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
61.7 gemiddelde waardering 63.2
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Grideanu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kolhey neemt de hoekschop. Mascorro kopt de bal weg. Pudlik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolhey neemt de hoekschop. Mascorro kopt de bal weg. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roveda met een snelle inworp. Andreoli rent richting de bal. Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Mascorro verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro met een sublieme pass. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Cavadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Grideanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Řešovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolhey onderschept slim de pass. Kolhey geeft een lange en hoge pass. Pudlik maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Kolhey met de inworp. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa geeft de bal voor. Mascorro krijgt zijn hoofd ertegen. Cavadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rejman speelt de bal door. Roveda rent richting de bal. Roveda passt de bal met de wreef. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Řešovský is nu in balbezit. Řešovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kolhey onderschept slim de pass. Kolhey passt de bal zonder na te denken. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Cavadov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 53%, AS Morlaisienne 47%.
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:1

46e minuut.
Radomski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kolhey geeft een lange en hoge pass. Pudlik is nu in balbezit. Neuhaus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pudlik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pudlik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kolhey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radomski rent richting de bal. Radomski geeft een lange en hoge pass. Mascorro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:2

59e minuut.
Kolhey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolhey passt de bal met de wreef. Mascorro is nu in balbezit. Mascorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:3

60e minuut.
Inworp. Cohen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lemoine met de inworp. Kolhey is nu in balbezit. Kolhey passt de bal in één keer door. Radomski geeft een hoge lob. Pudlik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mascorro rent richting de bal. Mascorro passt de bal met de wreef. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Cavadov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:4

73e minuut.
Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascorro rent richting de bal. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pudlik heeft problemen om de bal te vangen. Pudlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:5

75e minuut.
Roveda met een snelle inworp. Profiş met een sublieme pass. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mascorro de bal. Mascorro schiet op doel. Cavadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 58%, AS Morlaisienne 42%.
AS.Hochfeldendu67 - AS Morlaisienne 0:5