Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Red Eyes Team
Juytt Tactiek Eyes_1.3.1
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 24.7
excellent Schieten hopeless
solid Passen good
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Scorpo is nu in balbezit. Scorpo geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Guiot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Guyard geeft de bal voor. Ryzhkin kopt de bal weg. Markic is nu in balbezit. Markic draait met de bal, schiet en ... Guiot probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gaidoş met een sublieme pass. Scorpo met een sublieme pass. Markic is nu in balbezit. Markic geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Szymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczyk geeft een hoge lob. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Szymczyk is nu in balbezit. Szymczyk passt de bal met de wreef. Scorpo probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quittet verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Markic met een snelle inworp. Scorpo geeft de bal voor. Sławoszewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ryzhkin rent richting de bal. Markic speelt de bal door. Scorpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczyk geeft een lange en hoge pass. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Guiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Red Eyes Team 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Markic de bal. Markic geeft een hoge lob. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Joos de bal. Joos geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Gonzalvo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thanh Sơn zijn tegenspeler op de grond. Kowalczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayache zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Markic is nu in balbezit. Markic geeft de bal voor. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szymczyk rent richting de bal. Ryzhkin onderschept slim de pass. Boldiş is nu in balbezit. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Guiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sławoszewski geeft de bal voor. Daar is Markic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markic geeft de bal voor. Sławoszewski kan de bal niet met de borst controleren. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Guiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Guiot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Joos geeft een hoge lob. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Szymczyk probeert de bal aan de voet te houden. Guiot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Red Eyes Team 2:0

41e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Vandooren met een sublieme pass. Markic is nu in balbezit. Markic geeft een hoge lob. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Guyard geeft een lange en hoge pass. Joos kopt de bal weg. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Red Eyes Team 3:0

44e minuut.
Sławoszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastaens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 36%, Red Eyes Team 64%.
Borussia Caennais - Red Eyes Team 3:0

57e minuut.
Brisset kopt de bal weg. Ayache is nu in balbezit. Ayache met een sublieme pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Ayache de bal. Ayache geeft de bal voor. Bastaens kopt de bal weg. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Guiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rodríguez Gonzalvo probeert de bal aan de voet te houden. Ayache is nu in balbezit. Ayache passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ryzhkin de bal. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Guiot bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Joos kopt de bal weg. Bastaens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Red Eyes Team 4:0

79e minuut.
Kowalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joos rent richting de bal. Joos geeft een hoge lob. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szymczyk rent richting de bal. Bastaens onderschept slim de pass. Bastaens passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Red Eyes Team 5:0

88e minuut.
Frunda geeft een hoge lob. Inworp. Joos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayache geeft de bal voor. Bastaens springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rodríguez Gonzalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Red Eyes Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 28%, Red Eyes Team 72%.
Borussia Caennais - Red Eyes Team 6:0