Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALFONSO I Noal F.C.
A Tactiek 4.1.3.2 DE 1.4
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten excellent
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Maziarczyk met de inworp. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam probeert naar een medespeler te passen. Bramati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati schiet op doel. Kapusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Rodríguez Villa met een sublieme pass. Daar is Piesiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiewicz met een sublieme pass. Bramati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Samm geeft een hoge lob. Bramati rent richting de bal. Bramati passt de bal zonder na te denken. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mikosiak speelt de bal door. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Istvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALFONSO I - Noal F.C. 1:0

19e minuut.
Samm kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Reguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm onderschept slim de pass. Samm geeft een lange en hoge pass. Bramati springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kondraciuk heeft problemen om de bal te vangen. Lam probeert naar een medespeler te passen. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm geeft de bal voor. Bramati springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maziarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bramati de bal. Bramati passt de bal in één keer door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piesiewicz. Mikosiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mikosiak kan niet meer verder spelen. Azcárate komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Martínez Reguera is nu in balbezit. Martínez Reguera geeft de bal voor. Ligeirinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Istvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALFONSO I 60%, Noal F.C. 40%.
FC ALFONSO I - Noal F.C. 1:0

46e minuut.
Lam passt de bal met de wreef. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk speelt de bal door. Bramati is nu in balbezit. Bramati schiet op doel. Kapusta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Lam passt de bal met de wreef. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm met een sublieme pass. Bramati is nu in balbezit. Bramati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villa onderschept slim de pass. Rodríguez Villa geeft een lange en hoge pass. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Majerczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jirdásek verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Reguera is nu in balbezit. Martínez Reguera geeft een hoge lob. Ligeirinho krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALFONSO I 37%, Noal F.C. 63%.
FC ALFONSO I - Noal F.C. 1:0