Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Burgos CF
¿Campeón? Tactiek 5-3-2c
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis met een sublieme pass. de Graeve speelt de bal door. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bank passt de bal in één keer door. Cautereels is nu in balbezit. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ... Belov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
de Graeve passt de bal zonder na te denken. Davis rent richting de bal. Davis speelt de bal door. Podbipięta heeft problemen om de bal te vangen. Podbipięta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Malancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Orak de bal. Daiauri rent richting de bal. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. Malancu bokst de bal weg.

28e minuut.
Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak begaat een overtreding. Daiauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Graeve met een snel genomen vrije trap. Podbipięta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frieden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Graeve is nu in balbezit. de Graeve geeft een lange en hoge pass. Podbipięta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Burgos CF 0:1

40e minuut.
Davis kopt de bal weg. Podbipięta is nu in balbezit. Kościelny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podbipięta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Davis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Daiauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Frieden met een sublieme pass. Davis met een sublieme pass. Stuhlfauth rent richting de bal. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ... Belov bokst de bal weg.

44e minuut.
Kościelny onderschept slim de pass. Kościelny geeft een hoge lob. de la Sagra speelt de bal door. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 62%, Burgos CF 38%.
Chiclana CF - Burgos CF 0:1

49e minuut.
Malancu speelt de bal door. de Graeve kopt de bal weg. Frieden met een sublieme pass. Daiauri rent richting de bal. Daiauri schiet op doel. Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
de Graeve geeft de bal voor. Daiauri kopt de bal weg. Sedef is nu in balbezit. Podbipięta verovert de bal door een tackle van achteren. Podbipięta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis passt de bal met de wreef. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta verovert de bal door een tackle van achteren. Podbipięta haalt uit met een fantastische trap. Malancu bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Burgos CF 0:2

73e minuut.
Majchrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bank rent richting de bal. Aizkorreta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aizkorreta krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Podbipięta rent richting de bal. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta onderschept slim de pass. Podbipięta haalt uit met een fantastische trap. Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Malancu met een harde bal richting middenveld. de Graeve kopt de bal weg. Daar is Daiauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daiauri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Burgos Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anees is nu in balbezit. Anees passt de bal met de wreef. Botili rent richting de bal. Botili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 61%, Burgos CF 39%.
Chiclana CF - Burgos CF 0:2