Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpargatas United de Ceuta Mancha c.f
Dos pivotes Tactiek 442
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 38
formidable Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Cullmann probeert de bal aan de voet te houden. Belfort kopt de bal weg. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński draait met de bal, schiet en ... Lobeiras Sánchez bokst de bal weg.

5e minuut.
Belfort passt de bal met de wreef. Ionele is nu in balbezit. Ionele passt de bal in één keer door. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ángel geeft de bal voor. Klungelig pakt Paudits de bal. Secară speelt de bal door. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bałamut probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ionele neemt de hoekschop. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Salaverry passt de bal in één keer door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny probeert naar een medespeler te passen. Lipczyński heeft problemen om de bal te vangen. Lipczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele geeft een hoge lob. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Lobeiras Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 1:0

20e minuut.
Ionele verovert de bal door een tackle van achteren. Ionele met een sublieme pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. Lobeiras Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 2:0

23e minuut.
Salaverry speelt de bal door. Bałamut rent richting de bal. Lipczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lipczyński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zapotoczny passt de bal in één keer door. Belfort probeert naar een medespeler te passen. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Lobeiras Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 3:0

29e minuut.
Belfort met een sublieme pass. Ionele met een sublieme pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel. Lobeiras Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 4:0

38e minuut.
Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny passt de bal in één keer door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński schiet op doel. Lobeiras Sánchez bokst de bal weg.

38e minuut.
Bałamut geeft de bal voor. Kebe heeft problemen om de bal te vangen. Ionele speelt de bal door. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński schiet op doel. Lobeiras Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bałamut geeft een hoge lob. Daar is Herikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herikyan geeft een hoge lob. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Lobeiras Sánchez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 23%, Mancha c.f 77%.
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 4:0

50e minuut.
Lantto met een sublieme pass. Ionele rent richting de bal. Ionele passt de bal zonder na te denken. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Lipczyński rent richting de bal. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. Lobeiras Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Barraco komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Secară speelt de bal door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny passt de bal zonder na te denken. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco haalt uit met een fantastische trap. Lobeiras Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zapotoczny is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marostegan zal de hoekschop nemen. Zapotoczny springt en kopt de bal. Lobeiras Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een lange en hoge pass. Marostegan kopt de bal weg. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Lobeiras Sánchez bokst de bal weg.

71e minuut.
Belfort is nu in balbezit. Belfort passt de bal met de wreef. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Lobeiras Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Roma komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny passt de bal met de wreef. Barraco heeft problemen om de bal te vangen. Barraco schiet op doel. Lobeiras Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 5:0

78e minuut.
Carpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Roma de bal onder controle te krijgen. Inworp. Carpio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 29%, Mancha c.f 71%.
Alpargatas United de Ceuta - Mancha c.f 6:0