Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys Patria Grande
sokkero1 Tactiek 5 Dob
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 50.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Villafraz is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi begaat een overtreding. Rinaldi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Panza is nu in balbezit. Panza geeft een hoge lob. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis haalt uit met een fantastische trap. Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Patria Grande 1:0

9e minuut.
Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Panza onderschept slim de pass. Panza passt de bal zonder na te denken. Kocsis is nu in balbezit. Kocsis schiet op doel. Guarda bokst de bal weg.

20e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Kocsis rent richting de bal. Kocsis draait met de bal, schiet en ... Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bottinelli rent richting de bal. Rinaldi onderschept slim de pass. Rinaldi speelt de bal door. Kocsis is nu in balbezit. de la Cruz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scholl rent richting de bal. Scholl passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Hart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Mindikowski met de inworp. Blanco rent richting de bal. Villafraz rent richting de bal. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 53%, Patria Grande 47%.
C.A. All Boys - Patria Grande 1:0

49e minuut.
Madgearu geeft een hoge lob. Kocsis kan de bal niet met de borst controleren. de la Cruz is nu in balbezit. Kocsis onderschept slim de pass. Kocsis haalt uit met een fantastische trap. Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Scholl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mindikowski rent richting de bal. Oancea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oancea krijgt een gele kaart. Mindikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Mindikowski de bal. Mindikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Panza passt de bal met de wreef. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Patria Grande 2:0

75e minuut.
Panza geeft een hoge lob. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van de la Cruz ... Strafschop! Kocsis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocsis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

75e minuut.
Barbosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Cruz is nu in balbezit. Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsis draait met de bal, schiet en ... Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Madgearu geeft een hoge lob. Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis is nu in balbezit. Kocsis draait met de bal, schiet en ... Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kocsis kopt de bal weg. Barbosa rent richting de bal. Barbosa passt de bal in één keer door. Kocsis is nu in balbezit. Kocsis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Reyman geeft een lange en hoge pass. Kocsis is nu in balbezit. Kocsis passt de bal zonder na te denken. Panza rent richting de bal. Panza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Patria Grande 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 56%, Patria Grande 44%.
C.A. All Boys - Patria Grande 3:0