Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everest - Mg BlueFlames
433 Tactiek SérieB
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Pinoli passt de bal zonder na te denken. Garlet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pierson. Garlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barrancos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Falkenmayer bokst de bal weg.

5e minuut.
Pinoli is nu in balbezit. Pinoli geeft een lange en hoge pass. Barrancos kopt de bal weg. Garlet is nu in balbezit. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klonecki probeert de bal met de borst te controleren. Pinoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Piering de bal. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Strocki onderschept slim de pass. Strocki speelt de bal door. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Strocki probeert de bal met de borst te controleren. Lew geeft de bal voor. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Plachetka geeft een hoge lob. Garlet rent richting de bal. Pierson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pierson krijgt een gele kaart. Garlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barrancos neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - BlueFlames 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 46%, BlueFlames 54%.
Everest - Mg - BlueFlames 0:1

46e minuut.
Pâslariu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danayan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Strocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plachetka is nu in balbezit. Plachetka passt de bal met de wreef. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pierson heeft problemen om de bal te vangen. Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal in één keer door. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Trevisan geeft de bal voor. Wultański speelt de bal door. Danayan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dobek controleert de bal met de borst. Dobek passt de bal zonder na te denken. Strocki speelt de bal door. Barrancos rent richting de bal. Barrancos schiet op doel. Falkenmayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Falkenmayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tukiainen passt de bal in één keer door. Trevisan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pâslariu neemt de hoekschop. Santoya controleert de bal met de borst. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Danayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pâslariu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tukiainen de bal. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Strocki verovert de bal door een tackle van achteren. Serfel begaat een overtreding. Serfel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Dundas komt het veld opgelopen. McMuller komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Strocki geeft de bal voor. Wultański rent richting de bal. Wultański passt de bal in één keer door. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 44%, BlueFlames 56%.
Everest - Mg - BlueFlames 0:1