Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZIMBRUL Glatzesträhler Lozärn
Normal Tactiek 442_2
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 45.2
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Mosinzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg geeft een lange en hoge pass. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Foletti heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli rent richting de bal. Müggeli maakt een afschuwelijke overtreding. Müggeli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Droguett passt de bal in één keer door. Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Bättig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šunjić met de inworp. Droguett geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Renggli verovert de bal door een tackle van achteren. Renggli met een sublieme pass. Foletti is nu in balbezit. Cornel rent richting de bal. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:1

17e minuut.
Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büchi is nu in balbezit. Brintazzoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brintazzoli krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cornel rent richting de bal. Cornel draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Brintazzoli de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Hebeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Obrecht de bal. Droguett is nu in balbezit. Droguett passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel. Hebeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fannin rent richting de bal. Fannin met een sublieme pass. Šunjić met een sublieme pass. Brintazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Büchi rent richting de bal. Droguett verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić met een sublieme pass. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIMBRUL 74%, Glatzesträhler Lozärn 26%.
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:2

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Droguett de bal onder controle te krijgen. Šunjić speelt de bal door. Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Fannin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Šunjić kan de bal niet met de borst controleren. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Cornel rent richting de bal. Cornel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fannin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:3

55e minuut.
Droguett onderschept slim de pass. Cornel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Foletti de bal. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Fannin trapt de bal weg van het doel. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Cornel schiet op doel. Hebeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:4

59e minuut.
Kleeberg speelt de bal door. Droguett bereikt de bal nog maar net als eerste. Droguett geeft de bal voor. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brintazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hebeisen trapt de bal weg. Wacker probeert de bal met de borst te controleren. Mosinzon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mosinzon rent richting de bal. Mosinzon probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:5

86e minuut.
Renggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchi verovert de bal door een tackle van achteren. Droguett geeft de bal voor. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Obrecht kopt de bal weg. Inworp. Mosinzon met de inworp. Droguett rent richting de bal. Droguett passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIMBRUL 68%, Glatzesträhler Lozärn 32%.
FC ZIMBRUL - Glatzesträhler Lozärn 0:5