Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gurtenwald FC ZIMBRUL
Fluegel Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 21.4
solid Schieten average
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Obrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira onderschept slim de pass. Parreira passt de bal in één keer door. Di Zio rent richting de bal. Di Zio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wacker kopt de bal weg. Swoczyna met een sublieme pass. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Foletti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitti neemt de hoekschop. Di Zio is nu in balbezit. Di Zio haalt uit met een fantastische trap. Fannin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 1:0

5e minuut.
Graf speelt de bal door. Büchi heeft problemen om de bal te vangen. Di Zio begaat een overtreding. Di Zio krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Swoczyna onderschept slim de pass. Swoczyna met een sublieme pass. Parreira speelt de bal door. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 2:0

11e minuut.
Kleeberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitti speelt de bal door. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Hebeisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Parreira passt de bal zonder na te denken. Di Zio rent richting de bal. Di Zio passt de bal met de wreef. Detyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Hebeisen bokst de bal weg. Fannin heeft problemen om de bal te vangen. Di Zio is nu in balbezit. Di Zio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 3:0

15e minuut.
Parreira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gryglak de bal. Gryglak speelt de bal door. Di Zio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zio draait met de bal, schiet en ... Hebeisen bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 4:0

16e minuut.
Vitti geeft een hoge lob. Di Zio kopt de bal weg. Foletti heeft problemen om de bal te vangen. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Detyniecki met een sublieme pass. Vitti is nu in balbezit. Vitti met een sublieme pass. Di Zio rent richting de bal. Di Zio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 5:0

24e minuut.
Wałeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałeczek geeft een lange en hoge pass. Bättig kopt de bal weg. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 6:0

29e minuut.
Bosnyák geeft de bal voor. Di Zio kopt de bal weg. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel. Hebeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 7:0

41e minuut.
Fannin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gryglak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gurtenwald 29%, FC ZIMBRUL 71%.
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 7:0

48e minuut.
Parreira passt de bal in één keer door. Foletti rent richting de bal. Di Zio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Zio schiet op doel. Hebeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 8:0

55e minuut.
Klungelig pakt Detyniecki de bal. Di Zio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bättig zijn tegenspeler op de grond. Bättig krijgt een gele kaart. Di Zio raakt geblesseerd tijdens het duel. Swoczyna komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Zio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 9:0

56e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf passt de bal zonder na te denken. Obrecht heeft problemen om de bal te vangen. Detyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Hebeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fannin rent richting de bal. Fannin geeft een lange en hoge pass. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitti verovert de bal door een tackle van achteren. Vitti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foletti heeft problemen om de bal te vangen. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 10:0

61e minuut.
Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Detyniecki. Detyniecki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin geeft een hoge lob. Di Zio met een sublieme pass. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 11:0

75e minuut.
Foletti rent richting de bal. Foletti geeft de bal voor. Swoczyna kopt de bal weg. Vitti is nu in balbezit. Vitti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 12:0

80e minuut.
Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira onderschept slim de pass. Parreira passt de bal met de wreef. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wacker met de inworp. Büchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Büchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Büchi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gurtenwald 34%, FC ZIMBRUL 66%.
FC Gurtenwald - FC ZIMBRUL 12:0