Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Bodensee Lindos Kickers
eigene1 Tactiek L 1 o
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
52 gemiddelde waardering 59
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Aslaksen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bercea komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Fournier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yaqubov de bal. Inworp. Bercea met een snelle inworp. Verpecz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Yaqubov heeft problemen om de bal te vangen. Yaqubov geeft een lange en hoge pass. Herr kopt de bal weg. Zega rent richting de bal. Zega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Neacşu speelt de bal door. Klungelig pakt Taganashvili de bal. Eisner is nu in balbezit. Hebeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fournier kopt de bal weg. Yaqubov rent richting de bal. Kern begaat een overtreding. Kern krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kern geeft de bal voor. Fournier kopt de bal weg. Inworp. Bercea met een snelle inworp. Verpecz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zega is nu in balbezit. Shala verovert de bal door een tackle van achteren. Shala passt de bal met de wreef. Mešter is nu in balbezit. Mešter geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - Lindos Kickers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 39%, Lindos Kickers 61%.
Poseidon Bodensee - Lindos Kickers 1:0

53e minuut.
Mendi probeert naar een medespeler te passen. Mešter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piruşca. Piruşca krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kern geeft een lange en hoge pass. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft de bal voor. Klungelig pakt Yaqubov de bal. Yaqubov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Hauri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Hirschi de bal. Hirschi passt de bal met de wreef. Eisner heeft problemen om de bal te vangen. Eisner geeft een lange en hoge pass. Herr rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Taganashvili is nu in balbezit. Taganashvili passt de bal in één keer door. Shala rent richting de bal. Shala geeft een lange en hoge pass. Bercea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Shala verovert de bal door een tackle van achteren. Shala probeert naar een medespeler te passen. Mešter is nu in balbezit. Mešter geeft de bal voor. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - Lindos Kickers 2:0

78e minuut.
Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Zega is nu in balbezit. Zega passt de bal met de wreef. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel. Tevez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 50%, Lindos Kickers 50%.
Poseidon Bodensee - Lindos Kickers 2:0